background img
banner
banner

Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη: Έτσι αυξήθηκε η δυναμική της Οργάνωσης

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου. Οι εκλογές για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Αιγιαλείας… τραβούν για πολλούς τα βλέμματα δεδομένου ότι την προεδρία διεκδικούν τρία άτομα ενώ υπάρχει και πληθώρα υποψηφίων σε κοινό μεν ψηφοδέλτιο αλλά προερχόμενα από διαφορετικές τάσεις.

Η απερχόμενη διοίκηση, δια του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλη Σταθακάρου, έχει ως στόχο να λάβει «ψήφο εμπιστοσύνης» που θα της δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2017, εκτιμώντας ότι κατάφερε να συσπειρώσει τους νεοδημοκράτες γύρω από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση, καθιστώντας τη πιο δυνατή και κάνοντας τον ρόλο της πιο ουσιαστικό, όχι μόνο για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. αλλά για όλη την κοινωνία.

Τόσο ο κ. Σταθακάρος όσο και τα μέλη της Επιτροπής εργάστηκαν αθόρυβα, παράγοντας ωστόσο έργο, αφού προηγουμένως έρχονταν σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τους πολίτες και αφουγκράζονταν τα προβλήματα και τις ανησυχίες της Αιγιάλειας. Γι’ αυτούς, το έργο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας έρχεται ως απάντηση σε όσους αμφισβητούν ότι το γραφείο της Τοπικής εργάστηκε μεθοδικά και παρέμενε με ώτα ανοιχτά, έτοιμο να παρέμβει σε σημαντικά θέματα.

Κορυφαία στελέχη πραγματοποίησαν επισκέψεις ουσίας

Απάντηση θεωρούν και τη διαρκή συνεργασία με τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. είτε ως αντιπολίτευση αρχικά είτε από τη θέση της κυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικές οι επισκέψεις στελεχών της πρώτης γραμμής του κόμματος στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, όπως των Κωστή Χατζηδάκη, Κώστα Γκιουλέκα, Ντόρα Μπακογιάννη, Μάκη Βορίδη, Κώστα Τσιάρα, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Στέλιο Κονταδάκη, οι οποίοι, δεν πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις, αλλά τοποθετήθηκαν και επί των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα για το πώς θα κινηθεί το κόμμα σε κεντρικό επίπεδο, είτε ως αντιπολίτευση, είτε ως προς τη διακυβέρνηση της χώρας.

“Ανασυστάθηκε το γραφείο που λειτουργούσε συστηματικά”

Σχολιάζοντας τα όσα καταλογίστηκαν στην απερχόμενη διοίκηση περί μη συστηματικής λειτουργίας του γραφείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ., η αντιπρόεδρος β΄ και υπεύθυνη γυναικών και παραγωγικών τάξεων της Οργάνωσης Ελισσάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, ανέφερε στο protionline.gr: ΄΄Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, σταθήκαμε κοντά όχι μόνο στον ψηφοφόρο της Ν.Δ. αλλά και σε κάθε δημότη. Το γραφείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης παρέμενε ανοιχτό Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 7.00 το απόγευμα με 9.00 το βράδυ με γραμματέα, ενώ τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη ήμασταν παρόντες δεχόμενοι κόσμο. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί. Την περίοδο του lockdown, όπως ήταν φυσικό, το γραφείο παρέμεινε κλειστό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σταμάτησε τη λειτουργία του. Αντιθέτως, υπήρχε τηλεφωνική εκτροπή ώστε να μας βρίσκουν στα κινητά μας τηλέφωνα και είχαμε και πάλι πολύ συχνή επικοινωνία με τον κόσμο. Επομένως, δεν ισχύουν τα όσα μας καταλογίζουν για τη λειτουργία του γραφείου αφού δεν υπήρξε περίπτωση να μας αναζήτησε κάποιος και να μην μας βρήκε΄΄.

Με την βοήθεια πρώην προέδρων

Η κ. Μπομποτσιάρη στέκεται και στην άρτια οργάνωση του γραφείου και τη συνεννόηση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. Όπως αναφέρει, ΄΄σε ό,τι αφορά την οργάνωση, με τη βοήθεια και των προηγούμενων προέδρων κ. Νικολόπουλου, Παπαγιαννακόπουλου και Μιχαλόπουλου, ουσιαστικά στήσαμε το γραφείο από την αρχή. Εκσυγχρονίσαμε το μητρώο με τα καταγεγραμμένα μέλη, φτιάξαμε ηλεκτρονικά καταλόγους με τα στοιχεία των ψηφοφόρων με την προοπτική η λίστα να εμπλουτίζεται διαρκώς από νέα μέλη. Όπερ και εγένετο, αφού ο αριθμός των μελών κατά τη διάρκεια της θητείας μας έχει αυξηθεί σημαντικά. Και όχι μόνο αυτό. Τα εγγεγραμμένα μέλη μεριμνήσαμε να πληρώνουν και τη συνδρομή τους. Ας μην ξεχνάμε ότι από την πρώτη στιγμή όταν θέσαμε υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη για να φτάσουν να ψηφίσουν 1.098 μέλη του κόμματος στην Αιγιάλεια. Αυτό σημαίνει ότι αυξήθηκε η δυναμική της Οργάνωσης κάτι που συνεχίστηκε και ενισχύθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας΄΄.

Συνεχείς επαφές στην Αθήνα για θέματα της Αιγιάλειας

Και κατέληξε η κ. Πίκουλα – Μπομποτσιάρη που είναι εκ νέου υποψήφια ως μέλος. ΄΄Πλέον έχουν ενεργοποιηθεί και νέα μέλη ωστόσο αυτός παραμένει ακόμη ο στόχος μας. Σκοπός είναι να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος γύρω από τη Νέα Δημοκρατία. Σαν στελέχη του κόμματος από την Αιγιάλεια έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την περιοχή μας, έχουμε συνεχόμενες επαφές στην Αθήνα δύο φορές την εβδομάδα για θέματα της Αιγιάλειας και ίσως μερικά αποτελέσματα ενεργειών μας να μην θελήσαμε να γίνουν γνωστά. Η ουσία άλλωστε βρίσκεται στο αποτέλεσμα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr