background img
banner
banner

Συνεχείς και πολύπλευρες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Αιγιαλείας

Διαρκής είναι η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας προς όφελος των αθλουμένων αλλά και των θεατών αγωνισμάτων.
«Με την ανάληψη των καθηκόντων μας διαπιστώσαμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις και δυστυχώς εγκατάλειψη σε πολλές περιπτώσεις.

Από πλευράς της διοίκησης του ΝΠΔΔ δόθηκε ιδιαίτερο βάρος αυτή τη διετία σε έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις είτε από ιδίους πόρους είτε μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων που αξιοποιήθηκαν στην κατεύθυνση αυτή» δηλώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ  Παναγιώτης Ανδριόπουλος τονίζοντας ότι: «Η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πλέον αρκετοί εκ των αθλητικών μας χώρων μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί μιας και είναι πληθώρα τα έργα που έχουν ήδη γίνει αλλά και δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι απαιτούνται ακόμα αρκετά έργα και βελτιώσεις που προκύπτουν και λόγω της χρήσης των εγκαταστάσεων. Ως δημοτική αρχή έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για το πώς θέλουμε να είναι η εικόνα των αθλητικών μας χώρων και στην κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου να αποδώσουμε στους συμπολίτες μας τους χώρους που τους αξίζουν».

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα μόνο από τα έργα που προχώρησαν τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα:

Γήπεδο Ροδιάς: τοποθετήθηκαν προστατευτικά κράσπεδα και προχώρησε η αντικατάσταση των κατεστραμμένων πάγκων.

Γήπεδο Αβύθου: έγινε η μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και καουτσουκ αλλά και τοποθέτηση προστατευτικών.

Γήπεδο τένις Αβύβου: τοποθετήθηκαν σκέπαστρα και προχωρήσαμε στην εγκατάσταση των προβολέων με led για εξοικονόμηση ενέργειας και καλύτερη απόδοση.

Γήπεδο 5Χ5 Διακοπτού: αντικατάσταση στην περίφραξη και τοποθέτηση και εκεί προβολέων led ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί η αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Γήπεδο Ζήριας: προχώρησε η αντικατάσταση των κατεστραμμένων προστατευτικών.

Κολυμβητήριο Αιγίου: σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων αλλά και εγκατάσταση σκέπαστρου στις κερκίδες και ηλεκτροκίνητη προστατευτική «κουβέρτα» για την προστασία της πισίνας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr