background img
banner
banner

Ευχαριστήριο για όσους προσέφεραν στη μεγάλη φωτιά της Δυτικής Αιγιάλειας

Αξιότιμες κυρίες Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες εμού προσωπικά και των πυροσβεστικών υπαλλήλων της Π.Υ. Αιγίου και του Π.Κ. Ακράτας για την άψογη ανταπόκριση των κατοίκων της Αιγιαλείας στην αντιμετώπιση της αντικειμενικά δύσκολης δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 31η Ιουλίου 2021, στην περιοχή της Ζήριας .

Ευχαριστώ όλους τους επιχειρηματίες, όπως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ξενοδοχείων, επιχειρήσεων εστίασης κ.ά. και συγκεκριμένα τον Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Ζήριας, κ. Σπαράγγη Αθανάσιο (SKYBAY IKE), Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, «3 Ε» Α.Ε. , Ξενοδοχείο «Long Beach», Κυνηγετικό Σύλλογο Καμαρών , «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.» , «Μουστής Ο.Ε.Ε.», Παπαλάμπρου Κωνσταντίνο- χωματουργικές εργασίες , Αγγελόπουλο Παντελή και «AZUR»- κτήμα Παναγιωτόπουλου, για την άμεση ικανοποίηση κάθε εύλογου αιτήματος που ανέκυπτε κατά την πολυήμερη παραμονή μας στον χώρο, γεγονός που αποτελεί για μας ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση του έργου μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την προσφορά, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε με υπευθυνότητα το δύσκολο έργο μας, παρέχοντάς μας ταυτόχρονα το αίσθημα ότι αναγνωρίζεται το έργο που προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε θερμά τους Φορείς και τις Αρχές του Δήμου Αιγιαλείας καθώς και άλλων περιοχών της χώρας μας, που αγωνιστήκαμε νυχθημερόν από κοινού, για τον περιορισμό του καταστροφικού φαινομένου και των συνεπειών αυτού στην κοινωνία της Αιγιαλείας .

Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων για την πνευματική και όχι μόνο στήριξη, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς , δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας.

Επιπροσθέτως, άξιοι ευχαριστηρίων είναι και οι εθελοντές-σύμμαχοί μας στο πεδίο αντιμετώπισης της προαναφερθείσας πυρκαγιάς, των οποίων η βοήθεια υπήρξε πολύτιμη.
Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι, θα διατηρώ για πάντα στη μνήμη μου τις εικόνες συμπαράστασης και προσφοράς των κατοίκων της Ζήριας , που όλες τις ώρες παραμονής μας στην ευρύτερη περιοχή, δεν σταμάτησαν να προσφέρουν υλικά και να συμπαραστέκονται ηθικά στους συμμετέχοντες συναδέλφους μου στο δύσκολο έργο μας, που αφορά μεταξύ άλλων τη διαφύλαξη της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και την προστασία του δασικού μας πλούτου».

Θερμές Ευχαριστίες.
Η Διοικητής της Π.Υ. Αιγίου Ευφροσύνη Β. Λαλιώτη Αντιπύραρχος


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr