background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Ισοπαλία 1-1 στο Αίγιο με τον Αχέροντα

ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

Χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Παναιγιάλειος, χωρίς δελτία βασικών ποδοσφαιριστών που δεν πρόλαβαν να εκδοθούν, με τον Αχέροντα να σημειώνει πρώτος γκολ, ο Αιγιώτικος Σύλλογος ανταπεξήλθε άμεσα στο γκολ των φιλοξενούμενων κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο, με τον κόσμο να αρχίζει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα που ξεκίνησε να ζεσταίνεται μετά το γκολ τις ισοφάρισης και τις δυο καλές ευκαιρίες που είχε για να πάρει τη νίκη ο Παναιγιάλειος.

Χωρίς πολλά το α΄ ημίχρονο 

Η κάθε ομάδα έδειξε να πιστεύει στις δυνατότητες του αντιπάλου, γεγονός που φάνηκε από το στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αχέρων ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, ισορροπούσε σιγά – σιγά ο Παναιγιάλειος, που για μια ακόμα φορά ήταν πιστός στα αμυντικά του καθήκοντα και παρά την απουσία του τιμωρημένου Αλέξανδρου Σπίντζου, κράτησε μακριά από την εστία του Ιωαννίδη,, την ομάδα από το Καναλάκι.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Βαγγέλης Τζιάρρας, προτίμησε να αφήσει εκτός δυο βασικούς του παίκτες (Βέρμπη και Γεωργίου), για να δώσει προτεραιότητα σε ποιο ξεκούραστους παίκτες, ύστερα από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ, την περασμένη Πέμπτη.

Ο Αχέρων το πρώτο γκολ 

Όπως στο α΄ έτσι και στο β΄ ημίχρονο ο Αχέρων πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με ιδιαίτερα δραστήριο τον Κυριάκη από τα αριστερά, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Παναιγιάλειου, κατάφερε να προηγηθεί στο 53΄ με τον Κωσταμένα, ύστερα από φάση διαρκείας στα μελανόλευκα καρέ.

Απαντά γρήγορα 1-1 και απειλεί να προηγηθεί ο Παναιγιάλειος 

Το καλύτερο για τον Παναιγιάλειο ήταν που ήρθε σχετικά γρήγορα η ισοφάριση. Από φάουλ του Λιάτου και προσωρινή απόκρουση  των αμυντικών, ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε 1-1 στο 61΄.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τρία λεπτά αργότερα πολύ κοντά στο 2-1, όταν μετά από κόρνερ του Λιάτου έπιασε την κεφαλιά λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα Βλάχου.

Φρεσκάρισμα στον Αχέροντα 

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Τζιάρρας, προέβη σε 5 αλλαγές μέσα σε 9 λεπτά. Δεν του άρεσε καθόλου η ισοφάριση και προσπάθησε να πάρει και πάλι το πάνω χέρι στο παιχνίδι, ρίχνοντας στο παιχνίδι ότι καλύτερο είχε στον πάγκο. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρει και πάλι ο Αχέρων την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Παναιγιάλειος να κάνει την κλασική ευκαιρία στο 86΄, για να πάρει τη νίκη με την ευκαιρία του Ψωμάρα, ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Αλεξ Αφούσσι.

Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι έχοντας πολλά δικαιολογητικά γι’ αυτή την ομάδα, αποθέωσαν την προσπάθεια των μελανόλευκων.

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος (59΄ Ψωμάρας), Σεμπ. Αφούσσι ( 78΄λ.τ. Κρεμίτσας), Μπούζντρα, Αλ. Αφούσσι, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος, Λιάτος (89΄ Ροδόπουλος), Βαρουξάκης (89΄ Πλατυκώστας).

Αχέρων: Βλάχος, Παπανίκου (66΄ Κωνσταντίνου), Βασιλειάδης, Φράγκος, Καπίας, Νταντίδης, Κυριάκης (75΄ Εμβραϊζόγλου), Πότσης (75΄ Καραμποΐκης), Ζδράβος, Κωσταμένας (66΄ Βέρμπης), Νικολάου (66΄ Γεωργίου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr