background img
banner
banner

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο

Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΠΕΣΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ – ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/10 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Για την ερχόμενη Τρίτη μεταφέρθηκε η κλήρωση της Γ΄ Εθνικής. Οι εκκρεμότητες στην SuperLeague 2 με τις ομάδες Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπρόπυργου και Ζακύνθου, οδήγησαν την μετάθεση στην ημερομηνία της κλήρωσης.

Οι τέσσερις ομάδες όπως αποφασίστηκε από ΕΕ της ΕΠΟ θα έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (11/10) να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εφόσον δεν μπορέσουν τελικά να αγωνιστούν στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της Ε.Ε. της ΕΠΟ

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00».

Στις 15:30 το φιλικό με τον Αήττητο Σπάτων στο γήπεδο Καμαρών

Κλειστό το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ύστερα από τις εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα και το γήπεδο των Καμαρών θα φιλοξενήσει τη φιλική συνάντηση του Παναιγιάλειου με τον Αήττητο Σπάτων. Ο Φάνης Γκέκας θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις στην σημερινή προπόνηση, για το πώς θα στήσει την ομάδα στο ξεκίνημα και για τη συνέχεια.

Αποχώρησε ο τερματοφύλακας Μπεσσής και ο υπό δοκιμή Σουηδός επιθετικός

Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπεσσής αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο. Κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος χθες βράδυ με ανάρτησή του.
Πλέον απομένουν δυο φύλακες της εστίας του Παναιγιάλειου που είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης, και ο Νίκος Βίλλιος. Επίσης αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο και ο υπό δοκιμήν Σουηδός επιθετικός, που σημαίνει ότι ξεκινά πάλι από την αρχή αναζήτηση ενός κλασικού σέντερ φορ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr