background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ούτε στη Νέα Σμύρνη ήρθε η πρώτη νίκη

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

Όπως ξεκίνησε ο πρώτος γύρος, με ήττα 3-0 σετ από τον Πανιώνιο, έτσι ξεκίνησε και ο δεύτερος για τον Α.Ο. Αιγιαλέων. Για την 6η αγωνιστική της pre league των Ανδρών έχασε με το ίδιο σκορ από τους Νεοσμυρνιώτες, αυτή τη φορά εκτός έδρας και παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στον όμιλο. Ένα ματς που ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Αιγίου αφού ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ και με την απόδοσή της άφησε ελπίδες για τη συνέχεια.

Το σετ πήγαινε πόντο – πόντο αλλά τελικά χάθηκε στις λεπτομέρειες με 27-25 και από εκεί και πέρα ο Αιγιαλέων κατέρρευσε. Στο δεύτερο σετ ο Πανιώνιος μπήκε πιο αποφασισμένος και το πήρε με 25-16. Το τρίτο σετ ήταν απλά διαδικαστικό και ο Ιστορικός έφτασε στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα διατηρώντας τις ελπίδες του για την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο. «Μετά το 1ο σετ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν μπορέσαμε να βρούμε πάλι ρυθμό. Ηττηθήκαμε δίκαια» δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Αιγιαλέων, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Τα σετ: 27-25, 25-16, 25-14
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Σωκράτους, Λουπ, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Χασάπης, (Σύρος), Σαλαβασίδης, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος Καραγεώργος.

Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ επί του πρωτοπόρου Κέρκη (3-0)

Η ΑΕΚ “πάτησε” τον πρωτοπόρο Κέρκη Σάμου με 3-0 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μπήκε σε “τροχιά” πρόκρισης για την πρώτη τριάδα. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι έφτασε εύκολα στη νίκη με 25-23, 25-16, 25-16 δείχνοντας ότι αν δεν ξεκινούσε με μείον τρεις βαθμούς θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση στον όμιλο. Με 3-0 σετ (25-20, 25-20, 25-20) επικράτησε και η Καλαμάτα επί του Πανερυθραικού και ανέβηκε στην πρώτη θέση μετά την ήττα του Κέρκη.
Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Πιέπερ, Ράμος, Σπέλερ, Παύλου, Θεοδόσης / Μουσικάς (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Καβαρινός, Καπίρης.
Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αργύρης Ψάρρας): Γεωργίου, Μπαρμπούνης, Αράγια, Ναζαρένο, Στράτος, Τουρνάκης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κανάσαρος, Κουτσομύτης, Γαβριήλ, Μπαραμπάτης.

Καλαμάτα 80 – Πανερυθραϊκός 3-0

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δημητούλης, Γεωργάτος, Δαλακούρας, Παλέντζας, Πελεκούδας, Χαραλαμπίδης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Κανελλόπουλος, Χριστόφας.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Κρέτσης, Μαμαλής, Μήττας, Τασάκος, Τσικάτος, Κολτσιάκης / Πλεμμένος (λ), Φώλιας (λ), Ζαρωτιάδης, Φιλιππουπολίτης, Κωστόπουλος.

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)
Καλαμάτα 19, Κέρκης 14, Πανιώνιος 10, ΑΕΚ 9, Πανερυθραϊκός 6, ΑΟ Αιγιαλέων 1

Η επόμενη αγωνιστική
AO Αιγιαλέων – ΑΕΚ
Κέρκης – Πανερυθραϊκός
Πανιώνιος – Καλαμάτα


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr