background img
banner
banner

Δίνουν… χρώμα στην πόλη

ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΜΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ!

Χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητα της πόλης δίνουν εθελοντές αιρετοί με παρεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες σε κομβικά σημεία. Γυναίκες της δημοτικής αρχής επιστράτευσαν την καλαισθησία τους μεριμνώντας για τη φύτευση λουλουδιών στο σημείο που η οδός Μητροπόλεως τέμνει την Κλ. Οικονόμου, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα. Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά επισημαίνει: ΄΄Μαζί με τις Μαρία Γιδά και Διαμάντω Βασιλακοπούλου αλλά και με τον Γιώργο Γεωργόπουλο, φυτέψαμε άνθη απέναντι από την Εθνική Τράπεζα σε μία προσπάθεια να ομορφύνουμε το κεντρικό αυτό σημείο΄΄. Επέστησε ωστόσο την προσοχή καθώς πολλές φορές τα άνθη έχουν γίνει… στόχος επιτηδείων που τα ξεριζώνουν και τα παίρνουν…

΄΄Φυτεύουμε τη μέρα και τη νύχτα κάποιοι κλέβουν τα άνθη ξεριζώνοντάς τα. Ευχαριστώ τους εθελοντές που θα προστατεύουν και θα φυλάνε΄΄.
Δεν είναι όμως αυτή η μόνη παρέμβαση. Πριν λίγες ημέρες ανάλογη πρωτοβουλία ελήφθη και για τα σκαλιά στην περιοχή Γαλαξιδιώτικα που ενώνουν την άνω με την κάτω πόλη. Εκεί τα σκαλοπάτια πήραν χρώμα κάνοντας το ανέβασμα… παιχνίδι. Η προσπάθεια στο σημείο θα συνεχιστεί και με τον φωτισμό της σκάλας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr