background img
banner
banner

Δημιουργία ΟΠΚΕ στο Αίγιο!

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Την προφορική διαβεβαίωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, για τη δημιουργία Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) στο Αίγιο, έλαβε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου. Είχαν προηγηθεί οι ενέργειες του Γιώργου Μπέσκου από κοινού και με τους προέδρους κοινοτήτων της Αιγιάλειας, που ζητούσαν ενίσχυση της αποδυναμωμένης τοπικής ΕΛ.ΑΣ. τη στιγμή μάλιστα που καταγράφεται μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή με άσχημες επιπτώσεις στους πολίτες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέσκος, ΄΄σε επικοινωνία που είχε μαζί μου το Σάββατο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεσμεύτηκε ότι εγκρίνει ως καθ’ ύλην αρμόδιος τη δημιουργία μόνιμης ομάδας ΟΠΚΕ στην Αιγιάλεια. Εκκρεμούν οι τυπικές διαδικασίες πλέον για να διεκπεραιωθεί το πάγιο και επίμονο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και των πρόεδρων των κοινοτήτων του δήμου μας, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και προστασία στους πολίτες του Δήμου Αιγιαλείας΄΄.

Μάλιστα, ο κ. Μπέσκος έκανε γνωστό στo protionline.gr πως ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας του επισήμανε πως θα κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες και από πλευράς του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Μαρτζάκλη, ξεκαθαρίζοντας πως η ΟΠΚΕ Αιγίου θα είναι μόνιμη και θα στελεχωθεί με νέο προσωπικό και όχι από το υπάρχον της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Και πρόσθεσε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α.: ΄΄Ευχαριστώ τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκριση του και τον Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας που συνέβαλε με τη στάση του στην επίλυση του θέματος που τόσα χρόνια βασανίζει τους συμπολίτες μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr