background img
banner
banner

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΛΜΑ Αιγίου

Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) την Κυριακή 27/02/2022 εγκαινιάζοντας την νέα χρονιά που υπόσχεται νέες, αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες. Αρκετοί αθλητές, μέλη και φίλοι της Λέσχης έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Τουριστικό” στην παραλία Αιγίου. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΑΛΜΑ Σωκράτης Αγγελόπουλος μαζί με τον δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο και στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε αναφορά στις επιτυχίες της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς προσθέτοντας: “Εύχομαι το 2022 να είναι από τις πιο δημιουργικές χρονιές της ΑΛΜΑ, με περισσότερες συμμετοχές των αθλητών σε αγώνες, κάτι που έχει λείψει τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας”. Από την πλευρά του ο δήμαρχος έκανε λόγο για την άριστη συνεργασία που έχει ο δήμος αλλά και ο ίδιος προσωπικά με τη Λέσχη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα γραφεία της ΑΛΜΑ βρίσκονται στη Ροδοδάφνη από το 2010 και όλα αυτά τα χρόνια έχω συχνή επαφή και συνεργασία με τους ανθρώπους της. Εύχομαι υγεία, ευόδωση των στόχων και καλή χρονιά σε όλους”.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της ΑΛΜΑ, Κώστας Μίχαλος και παρόντες ήταν ακόμη ο προηγούμενος πρόεδρος Σάκης Παπαδημητρίου, μέλη του ΔΣ και οι περισσότεροι από τους αθλητές που βραβεύτηκαν τη χρονιά που έφυγε και δεν ήταν λίγοι, αφού η ΑΛΜΑ αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο Κώστας Κουνιάκης, ο Γιώργος Καρούζος, ο Χαράλαμπος Ροϊδόπουλος, ο Σπήλιος Κουτρουλής, ο Παναγιώτης Μπράβος, ο Νίκος Λύρος, ο Σάκης και ο Παναγιώτης Σουφλής, έχουν βραβευτεί για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες μέσα στο 2021 και όχι μόνο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, εκτός του δημάρχου, αρκετά στελέχη της δημοτικής του ομάδας και συγκεκριμένα, ο Τάκης Ανδριόπουλος, ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο Στράτος Βαρδάκης, ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, η Διαμάντω Καρτσωνάκη και ακόμη, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώτα Γκρέμου, ο πρόεδρος της κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γκίκας.

H εκδήλωση ήταν λιτή λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη και ζεστή. Ο Κώστας Μίχαλος μετά την κοπή της πίτας ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την ΑΛΜΑ. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της Λέσχης του Αιγίου, τη δημοτική αρχή, τους εθελοντές, την αστυνομία, την πυροσβεστική και όλα τα άτομα και φορείς που χωρίς τη δική τους παρουσία θα ήταν αδύνατη η διεξαγωγή των αγώνων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr