background img
banner
banner

Τρία σχολεία τίμησαν τους Ήρωες του 1821

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ – 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Την Τρίτη 22 Μαρτίου, στα Καλάβρυτα και στην αίθουσα του νεόκτιστου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο του 1821. Συμμετείχαν τρία σχολεία, το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, το 2ο ΓΕΛ Αιγίου και το Γυμνάσιο Καλαβρύτων.

Η δεκαεξαμελής ορχήστρα και η εξηκονταμελής χορωδία υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής του 1ου Γυμνασίου Αιγίου Μαρίας Παπαγεωργίου, εντυπωσίασε όλους τους ακροατές. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από κείμενα που διαβάστηκαν από τους μαθητές, ενώ παρακολούθησαν μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων και πολλοί άλλοι. Εκφράστηκαν ευχαριστίες από τη διευθύντρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων Ιωάννα Ροδοπούλου, από τον δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλου ο οποίος παραχώρησε ευγενώς το Πολιτιστικό Κέντρο και από τον εκπρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας Αντιδήμαρχο Νίκο Καραΐσκο.

Την όλη προσπάθεια υποστήριξαν η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αιγίου Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων Ιωάννα Ροδοπούλου Ιωάννα, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος ο οποίος ενεργώντας άμεσα κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών από το Αίγιο στα Καλάβρυτα, o Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος που παραχώρησε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων και οι εκπαιδευτικοί Λεωνίδας Ποταμίτης και Φωτεινή Παπαδασκαλοπούλου που συνόδευσαν τους μαθητές.

Επανάληψη της εκδήλωσης την παραμονή της Εθνικής Εορτής

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο 1ο Γυμνασίου Αιγίου ώρα 08:30 πμ και στο 2ο ΓΕΛ Αιγίου ώρα 10:00πμ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr