background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος 1-1 έκοψε την φόρα της Παναχαϊκής

Έπρεπε να βρει απέναντί του την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου και να μπει στο κλίμα του τοπικού ντέρμπι ο Παναιγιάλειος, για να πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα (ίσως καλύτερο) φετινό του παιχνίδι.

Χωρίς τον Στηβ Τοκάμ που το Σάββατο επικαλέστηκε τραυματισμό και τέθηκε εκτός αγώνα, ο Παναιγιάλειος βρήκε τον τρόπο σήμερα 13 Μαρτίου, να πετύχει το γκολ που του απέφερε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και να γίνεται επικίνδυνος για να δημιουργήσει στην Παναχαϊκή την ολική …καταστροφή.

Ο Σκούτας το 1-0 

Σε ένα παιχνίδι που πήγαινε με δύναμη και κυλούσε περισσότερο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Παναιγιάλειος έψαχνε την ζημιά στην Πατρινή εστία στην κόντρα επίθεση και του βγήκε στο 17΄. Ο Καρακούτης που έτρεξε πολύ σε όλο το γήπεδο και πίεζε μόνιμα στην άμυνα της Παναχαϊκής, έκανε την κεφαλιά πάσα στον Σκούτα που ξεχύθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Κολοβούρη, πλασάροντας σωστά για το 1-0.

Ο Σκούτας ήταν και πάλι που ανησύχησε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 30΄ πλασάροντας άουτ ύστερα από το πλάγιο του Κουρτελέση.

Πιέζει και ισοφαρίζει η Παναχαϊκή στο τελευταίο 10λεπτο του ημιχρόνου 

Τον χώρο που είχε αφήσει ο Παναιγιάλειος οπισθοχωρώντας τις γραμμές του, τον αξιοποίησε η Παναχαϊκή μετά το 35΄. Είχε την κεφαλιά του Μπουρλάκι στο δοκάρι στο 36΄ και στη συνέχεια τον Κέρι να κόβεται σε κόρνερ από τον Ιωαννίδη.

Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Ρέκας σφύριξε χέρι; την προσπάθεια του Κουρτελέση και το αυστηρό πέναλτι ανέλαβε ανεπιτυχώς να εκτελέσει ο Κέρι, αφού ο Ιωαννίδης έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

Δεν χάρηκαν για πολύ οι μελανόλευκοι, αφού στην επόμενη φάση ο Κέρι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε 1-1 αμέσως μετά το δικό του χαμένο πέναλτι (38΄).

Ο Ιωαννίδης συνέχισε με εντυπωσιακές επεμβάσεις στις προσπάθειες του Κέρι, που από καλή θέση απέτυχε στο 40΄, 41΄και 43΄ ύστερα από την κάθετη του Καρακλάιτς.

Εύκολα κράτησε την ισοπαλία ο Παναιγιάλειος στο β΄ ημίχρονο 

Η Παναχαϊκή ήθελε πολύ να γίνει απειλητική, σκόνταφτε όμως στην σωστή αμυντική λειτουργία των μελανόλευκων. Καλύτερη φάση για την Πατρινή ομάδα ήταν το διαγώνιο σουτ άουτ του Μπουρλάκη στο 76΄, ενώ νωρίτερα είχε απειλήσει στο 51΄ ο Γκασίδης, αλλά αποκρούστηκε από τον Κολοβούρη.

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στο φινάλε 

Η λήξη του αγώνα βρήκε δυσαρεστημένους τους παίκτες και εκπροσώπους της Παναχαϊκής, αφού είδαμε τον Σταθάκη να τα βάζει με τον Κουρτελέση. Ακούστηκε παράλληλα από τους φιλοξενούμενους ότι ο χωρίς πλέον στόχους Παναιγιάλειος θα έπρεπε να δώσει τη νίκη στην Παναχαϊκή.

Αρκετοί ήσαν οι Πατρινοί εκδρομείς που ήρθαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της Παναχαϊκής, για να αρκεστούν στο φινάλε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναιγιάλειος (Φάνης Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (69΄ Πλατυκώστας),  Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Σεμπ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Αλεξ Αφούσσι, Καρακούτης (90΄ Ψωμαράς), Καστάν (75΄ Βλαχόπουλος), Σκούτας (46΄ Λιάτος).

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Τσακμάκης, Λιποράτσε, Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Αλεξόπουλος, Μαγκάκης (70΄ Κυβελίδης), Κέρι, Καρακλάιτς (83΄ Λιμάτσι).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr