background img
banner
banner

ΠΑΛΕΜΟΤ: Μοτοπορεία με σύνθημα ‘’ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ’’

Η Παναιγιάλεια Μοτοσυκλετιστική Λέσχη (ΠΑΛΕΜΟΤ) συμμετείχε την Κυριακή 13 Μαρτίου στην μοτοπορεία με σύνθημα << ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ>>. Οι Μοτοσυκλετιστές από τις λέσχες Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, διοργάνωσαν την πορεία προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμα κατά της βίας και της κακοποίησης των γυναικών.

Το πρόγραμμα της πορείας είχε ως εξής:

09.00 Συγκέντρωση όλων των μοτοσικλετιστικών λεσχών που θα συμμετείχαν, στο Αγρίνιο στην Πλατεία Παναγοπούλου.

10.45 Άφιξη στο Μεσολόγγι. Είσοδος από τον κόμβο της Αγριλιάς, και στην συνέχεια είσοδος στην πόλη από την Πύλη. Συγκέντρωση μπροστά από τον Κήπο των Ηρώων. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο.

11.30 Αναχώρηση με κατεύθυνση τη Ναύπακτο μέσω της οδού Ναυπάκτου. Χρησιμοποιήθηκε η παλιά εθνική οδός και η παράκαμψη μέσω της Ιόνιας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου

12.30 Άφιξη στη Ναύπακτο και συγκέντρωση στην παραλία Ψανής στο ύψος του Φλοίσβου. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα

13.15 Αναχώρηση. Κατεύθυνση προς λιμάνι Ναυπάκτου και στην συνέχεια στροφή από Αγία Παρασκευή προς λιμάνι και στην συνέχεια προς Αντίρριο για συντεταγμένη διέλευση από τη Γέφυρα με συνοδεία Τροχαίας.

15.00 Άφιξη στο Αίγιο. Είσοδος από Ζωοδόχου Πηγής και συγκέντρωση στην παραλία Αιγίου στο Φάρο (παλιό λιμάνι). Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αιγιαλείας κ Ανδριόπουλο.

15.45 Αναχώρηση. Έξοδος από πλακόστρωτο (Τεμπελόραχη), συνέχεια Μητροπόλεως στα φανάρια δεξιά προς Πάτρα.

17.00 Άφιξη στην Πάτρα. Είσοδος από Αγίας Σοφίας κυκλικά αριστερά στον κόμβο προς Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος και συγκέντρωση στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Συμμετείχαν

– Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου
– Μοτοσικλετική Λέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
– Μοτοσικλετική Λέσχη Ναυπάκτου
– Παναιγειάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αιγίου
– Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας Πάτρας
– Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Πάτρας
– Λέσχη Κλασσικής Μοτοσικλέτας Πάτρας
– Vespa Club Patras

Η ΠΑΛΕΜΟΤ μετέφερε το μήνυμα αυτό με την σειρά της και στην Αιγιάλεια. Ένα μήνυμα σεβασμού εκτίμησης και αγάπης για την γυναίκα όχι μόνο μια μέρα αλλά καθημερινά . “Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσφοράς στη ζωή και δηλώνοντας ταυτόχρονα συμπαραστάτες και συναγωνιστές ενάντια στην κοινωνική αδικία ώστε να δημιουργήσουμε νέες ελπίδες και ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας ‘’ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ”, αναφέρει στο μήνυμά της η ΠΑΛΕΜΟΤ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr