background img
banner
banner

Παρέμβαση της Π.Α.Ε.Κ. προς τον δήμο

ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ

Με αφορμή την άφιξη επισκεπτών εν όψει των εορτασμών της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, κυρίως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης όπου έχει μεταφερθεί η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής, η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, παρεμβαίνει στο πρόβλημα της έλλειψης σήμανσης και χώρου στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων.

Ειδικότερα, με επιστολή της προς τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο και τους αντιδημάρχους Βασίλη Χριστόπουλο και Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, τους καλεί να λάβουν άμεσα μέτρα εξυπηρέτησης των τουριστικών λεωφορείων και την ομαλή πρόσβαση στην πόλη.

Όπως τονίζει, ΄΄είναι αδιανόητο να υπάρχει ελλιπής σήμανση για την εξυπηρέτηση των οδηγών, αφού όλες οι πινακίδες που αναφέρονται στην Παναγία Τρυπητή οδηγούν στο υπό διαμόρφωση έργων Ιερό Προσκύνημα στην παραλία Αιγίου και όχι στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό όπου βρίσκεται Η Χάρη Της. Παρακαλούμε όπως διαμορφώσετε τουλάχιστον δύο χώρους στάθμευσης λεωφορείων εκατέρωθεν των πλευρών του δρόμου με την απαραίτητη διαγράμμιση στην οδό Σολωμού, στην περιοχή στάσης των Υπεραστικών λεωφορείων, όπως και ανάλογες θέσεις στάθμευσης λεωφορείων στην Ρήγα Φεραίου, που ευνοεί την πρόσβαση πούλμαν από την οδό Κορίνθου. Εφόσον επιθυμούμε την επισκεψιμότητα στην πόλη μας, εν όψει των εορτασμών αλλά και της θερινής σαιζόν, οφείλουμε να παρέχουμε σαν δήμος όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr