background img
banner
banner

Επιστροφή στο Αίγιο για τον Τάκη Καραγκούνια

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ SURVIVOR  ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της προηγούμενης Πέμπτης αφού ο κοινό ψήφισε και αποφάσισε έχοντας να επιλέξει μεταξύ του ίδιου και των Σπύρου Μαρτίκα και Στάθη Σχίζα. Ο Αιγιώτης πρώην (πλέον) παίκτης του Survivor, λίγο πριν από την αποχώρησή του, δήλωσε στις κάμερες του ΣΚΑΙ: “Σεβαστή η απόφαση του κόσμου, το χω ξαναπεί. Θα δούμε πως είναι το μέλλον λοιπόν, αφού θα φύγει αυτός ο άνθρωπος από δω μέσα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Πραγματικά. Είναι κάτι που ήξερα ότι θα κριθεί ανάμεσα σε μένα και στον Μαρτίκα. Η απόφαση του κόσμου είναι σεβαστή. Εγώ θα πάρω από δω λίγες αλλά καλές αναμνήσεις. Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου. Το Survivor ήταν για μένα ένας σταθμός. Τώρα θα γυρίσω στην κόρη μου και θα παλέψω για το όνειρο της. Θα βρω τρόπους να ενταχθώ και πάλι στον χώρο εργασίας μου. Μια ευχή θα κάνω μόνο να σταματήσουν κάποιοι εδώ μέσα να είναι υποκριτές”.

Πόσα χρήματα συγκέντρωσε στο Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας, λοιπόν, μετά από μία… επεισοδιακή περίοδο στον Άγιο Δομίνικο ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και από τη Δευτέρα (23/5) βρίσκεται και πάλι στα… πάτρια εδάφη (φωτο με τον Θανάση Μπαλικούρα). Στις αποσκευές του πάντως για το ταξίδι της επιστροφής θα βάλει – σύμφωνα με πληροφορίες – και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού κατάφερε να μείνει στο νησί για αρκετό διάστημα.

Οι απολαβές του ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, δεδομένου ότι τα πρώτα πλάνα του προβλήθηκαν την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και κατά συνέπεια παρέμεινε στο Survivor για σχεδόν 14 εβδομάδες, επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας συγκεντρώσει 14.000 ευρώ.

Το Αίγιο στήριξε τον Καραγκούνια

Οι Αιγιώτες στήριξαν τον Τάκη Καραγκούνια όλο αυτό το διάστημα που έμεινε στο παιχνίδι και φυσικά την ημέρα της ψηφοφορίας. Και όχι μόνο οι συγγενείς του, οι φίλοι και οι γνωστοί, αλλά και άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Τα μηνύματα που έχει δεχθεί στο διαδίκτυο είναι εκατοντάδες.

Από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος ο οποίος με καθημερινές του αναρτήσεις αλλά και δηλώσεις έπλεκε συνέχεια το εγκώμιο του Τάκη και όταν οριστικοποιήθηκε η αποχώρησή του από το παιχνίδι προχώρησε στην εξής ανάρτηση (συνοδευόμενη από την παραπάνω φωτογραφία):

“Όπως το είπες… Η ζωή συνεχίζεται!!!’’

‘‘Το αληθινό survivor είναι η κοινωνία που ζούμε… Ευτυχώς ο Θεός και η οικογένεια σου σε έμαθαν να αγωνίζεσαι με αξιοπρέπεια για την ζωή σου.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που θα πάρεις ποτέ.

Σε ένα παιχνίδι που ο καθένας για τους δικούς του λόγους συμπεριφέρεται ανάλογα με το κίνητρο που έχει, μην περίμενες κάτι καλύτερο. Είσαι τυχερός που σου δόθηκε αυτή η μοναδική ευκαιρία να ζήσεις αυτήν την εμπειρία.

Πονάς; ΟΧΙ, Πονάς;Όχι Γιατί; Γιατί είμαι ο Παναγιώτης Καραγκούνιας. Το πρόβλημα με τα κλειστά μυαλά είναι ότι έχουν πάντα το στόμα τους ανοιχτό!!!”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr