background img
banner
banner

Νέα ασφαλής σκάλα στην παραλία Αλυκής

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΠΑΛΙΑ ΞΥΛΙΝΗ

Στην παραλία Αλυκής αρχίζουν να στρέφονται τα βλέμματα των Αιγιωτών, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα πρώτα μπάνια, για κάποιους, έχουν ήδη ξεκινήσει. Ομοίως και οι εκκρεμότητες που αρχίζουν να κλείνουν, με την Κοινότητα Αιγίου να προχωρά χθες σε μία ουσιαστική παρέμβαση, αντικαθιστώντας τη σκάλα που βρίσκεται στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου, με νέα.

Όπως ανέφερε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Γκιώνης, ΄΄η Αλυκή αποτελεί μέριμνά μας στην Κοινότητα. Η σκάλα που βρισκόταν στο σημείο σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Άγ. Νικόλαο και την διέρχονται όσοι επιθυμούν να κατέβουν στην παραλία, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ήταν ξύλινη, είχε υποστεί διάβρωση και ήταν επικίνδυνη. Προχωρήσαμε σε αντικατάστασή της με σιδερένια κατασκευή που αποτελείται από σίδερο γαλβανιζέ και ο καθένας μπορεί να κατέβει με ασφάλεια στην παραλία΄΄.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν λίγες ημέρες, στην παλιά σκεβρωμένη σκάλα είχε υποστεί ατύχημα γυναίκα που έσπασε το πόδι της. Στο εξής το συγκεκριμένο σημείο της παραλίας γίνεται προσβάσιμο από σύγχρονη κατασκευή που φέρει το χρώμα (τι άλλο) της θάλασσας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr