background img
banner
banner

«Ζεστές αγκαλιές» στην πρωτεύουσα για αδέσποτα σκυλιά της Αιγιάλειας

ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ»

Το Σάββατο 4 Ιουνίου βρήκε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια», στη φιλόξενη αγκαλιά των «ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ Χαλανδρίου» στην προσπάθεια του τοπικού Συλλόγου να βρει οικογένειες για κάποια από τα αδέσποτα σκυλιά της Αιγιάλειας. Η Κυριακή 5 Ιούνη ήταν ημέρα διπλής γιορτής, αφού «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού», τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με καθαρισμό του Δάσους και στην συνέχεια φιλοξένησαν τον Φιλοζωικό Αιγιαλείας στην Ημέρα Υιοθεσίας. Ο ήλιος κι η ζέστη δεν σταμάτησαν την προσέλευση του κόσμου και τις δύο ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία σε 19 ζωάκια από την Αιγιάλεια να βρουν τις οικογένειές τους!

Υιοθετήθηκαν 19 σκυλιά

΄΄Η χαρά μας μεγάλη, οικογένειες που έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν κι ήρθαν να μας χαιρετήσουν και να χαρούμε με τα μικρά και μεγάλα που τους εμπιστευτήκαμε, άνθρωποι που ταξίδεψαν από μακριά μόνο και μόνο για να γνωρίσουν από κοντά και τελικά να υιοθετήσουν κάποιο από τα ζωάκια μας -η υπέροχη οικογένεια από την Εύβοια που αγκάλιασε το Στάθη μας – , άνθρωποι που δε δίστασαν να δώσουν ευκαιρία σε μεγαλύτερα ζώα, πιο επιφυλακτικά, που χρειάζονται λίγη περισσότερη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν σε αυτές τις ημέρες, όλους τους εθελοντές, όλους τους ανθρώπους που έδωσαν το «παρών» και βέβαια όλες τις οικογένειες που υιοθέτησαν τα μικρά μας. 19 σκυλάκια σύνολο κοιμούνται στα σπίτια τους με ασφάλεια και αγάπη πια΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Ακόμη, επισημαίνονται και τα εξής: ΄΄Ευχαριστούμε από καρδιάς τους «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» και τους «ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ Χαλανδρίου» για την ουσιαστική τους βοήθεια και υποστήριξη. Συχνά στον κόσμο των φιλόζωων οι συγκρούσεις είναι έντονες και εντελώς ακατανόητες δεδομένου του κοινού στόχου. Με τους δύο αυτούς συλλόγους ήταν όμως ιδανική η συνεργασία, ένας ο στόχος, κοινός, πέρα από νοητά σύνορα και ανθρώπινες περιφέρειες περιοχών. Ήταν η κοινή αγωνία, ο κοινός αγώνας να βρεθούν όσο περισσότερα και καλύτερα σπίτια γίνεται. Κι η κοινή χαρά για κάθε όμορφη υιοθεσία, η κοινή ανακούφιση για κάθε λιγότερο αδέσποτο. Η αλληλεγγύη κι η συνεργασία μπορούν τα πάντα και μαζί μπορούμε πάντα περισσότερα. Ευχαριστούμε για όλα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr