background img
banner
banner

Καθ’ οδόν για νέο Συμβούλιο στον Παναιγιάλειο

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι χθεσινοβραδινές επαφές των μελών της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου και οι σημερινές που θα ακολουθήσουν, είναι καθοριστικές για την πορεία του Αιγιώτικου Συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Προέχει να ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι αυτοί που έχουν σκοπό να παραμείνουν στο ΔΣ από το προηγούμενο 9μελές, καθώς επίσης ο σχεδιασμός που θα τεθεί για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Πρωταθλητισμός ή απλά μια καλή πορεία;

Με το δεδομένο ότι ο Παναιγιάλειος ξεκινά από το μηδέν σε οτιδήποτε αφορά τις αγωνιστικές, οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις, το ζήτημα του πρωταθλητισμού περιέχει μεγάλες απαιτήσεις, που θα κληθεί να καλύψει η προσωρινή διοίκηση που θα σχηματιστεί.

Ένας πρόχειρος οικονομικός προϋπολογισμός σε περίπτωση πρωταθλητισμού, αθροίζει ένα ποσό της τάξεως των 60.000 ευρώ. Το ερώτημα που τίθεται είναι πως και αν ακόμα έρθουν όλα κατ’ ευχήν και κερδίσει ο Παναιγιάλειος την άνοδο εκ νέου στην Γ΄ Εθνική, πως θα καλύψει το μεγάλο μπάτζετ που αναλογεί σε αυτή την κατηγορία με αυτά τα δεδομένα;

Ταιριάζει στον Παναιγιάλειο το σχέδιο απλά να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία;

Οι δυσκολίες κάλυψης ενός ικανού μπάτζετ για πρωταθλητισμό στην Α΄ κατηγορία, αλλά και ο προβληματισμός για το τι θα ακολουθήσει σε περίπτωση ανόδου στην Γ΄ Εθνική, μας μεταφέρει σε ένα plan b, το οποίο απαιτεί απλά από τον Παναιγιάλειο μια καλή συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Πόσο καλοδεχούμενος θα είναι ένας τέτοιος σχεδιασμός στο όνομα και την ιστορία του Παναιγιάλειου;


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr