background img
banner
banner

Χρήσιμα συμπεράσματα από την επίσκεψη στη Λάρνακα για τον Β. Χριστόπουλο

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επισκέψεις περιελάμβανε για τον αντιδήμαρχο Έργων και Προγραμμάτων δήμου Αιγιαλείας, η ολιγοήμερη παραμονή του στη Λάρνακα τις προηγούμενες ημέρες. Ο Βασίλης Χριστόπουλος εκπροσώπησε τον δήμο Αιγιαλείας ως μέλος του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, του οποίου το Δ.Σ. συνεδρίασε στην όμορφη πόλη της Κύπρου.

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για υποδειγματική υποδοχή και άριστη φιλοξενία από τον οικοδεσπότη δήμαρχο Λάρνακας και πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου Ανδρέα Βύρα, τον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Χειμωνίδη, τον κοινοτάρχη Άλασσας Αιμίλιο Τοφαλλή και τα υπηρεσιακά στελέχη που παρουσίασαν στα μέλη του Δικτύου, ορισμένες πολύ αναλυτικές και κατατοπιστικές εισηγήσεις και καλές πρακτικές.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή μετέχουν πολλοί αυτοδιοικητικοί από την Ελλάδα και το πρόγραμμα περιελάμβανε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συναντήσεις και επισκέψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στη λίμνη Οροκλίνη του δήμου Βοροκλίνης. Σημειωτέον δε, πως η πόλη της Λάρνακας εορτάζει με τη δέουσα λαμπρότητα αυτές τις ημέρες τον Κατακλυσμό (από το έθιμο της ημέρας της Δευτέρας, να κατακλύζει, να καταβρέχει, με νερό ο ένας τον άλλο), με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr