background img
banner
banner

Θλίψη στην οικογένεια του Γ. Γκιώνη για την απώλεια του γιου του

ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του προέδρου της Κοινότητας Αιγίου και προέδρου του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου Γιώργου Γκιώνη, για την απώλεια του 27χρονου γιου του, Χρήστου, ο οποίος έπασχε από μακρόχρονη ασθένεια. Ο νεαρός για αρκετά χρόνια ήταν εκπαιδευόμενος του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία Αιγίου. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουλίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στην Καλλιθέα, όπου συγγενείς και φίλοι του είπαν το «τελευταίο αντίο».

Με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, τοπικοί σύλλογοι και φορείς εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις και ψηφίσματα.

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. αποχαιρέτισε τον «Χρηστάκο»

Στο ψήφισμά του, το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. αναφέρει: «Σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, συγκαλείται έκτακτο Δ.Σ. με αφορμή την απώλεια του Χρήστου Γκιώνη, γιο του Προέδρου του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου και εκπαιδευόμενου του Κέντρου μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Αποφασίζει ομόφωνα: 1. Να εκφράσουν τα συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. 2. Να παραστεί στην ακολουθία σύσσωμο το Δ.Σ. 3. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του. 4. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του από το Δ.Σ. , τους εργαζόμενους και τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. 5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το Δ.Σ., οι εκπαιδευτές και οι φίλοι του Χρηστάκου εκφράζουν την βαθιά τους λύπη. Για όσα χρόνια ήταν στο Κέντρο ήταν ο μικρός τους «Τιτί» και όλοι τον θυμούνται για το πλατύ του χαμόγελο. Εύχονται ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο της οικογένειάς του και μια ανώδυνη πιο γενναιόδωρη επόμενη ζωή για τον ίδιο. Καλό Παράδεισο Χρηστάκο μας…».

Ψήφισμα από το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου στη συνεδρίασή του, την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 13:00, με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του υιού του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, Γεωργίου Γκιώνη, ομόφωνα αποφάσισε σε ένδειξη πένθους την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως: ΨΗΦΙΣΜΑ: 1.-Να παρακολουθήσουν τα μέλη του Συμβουλίου την εξόδιο ακολουθία. 2.-Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένεια. 3.-Να καταθέσει στη μνήμη του εκλιπόντος χρηματικό ποσό στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου. 4.-Να επιδοθεί αντίγραφο του ψηφίσματος στην οικογένεια του εκλιπόντος και 5.- Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Αιγιαλείας για τον θάνατο του Χρήστου Γκιώνη

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, με ανακοίνωσή του, «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου της Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργου Γκιώνη, για τον αδόκητο χαμό του γιου του Χρήστου, που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ας δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Αιγιαλείας, μέσω ανακοίνωσής της, «εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στο μέλος της, Γιώργο Γκιώνη, για τον αδόκητο χαμό τού γιου του, Χρήστου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 μόλις ετών… Με ομόφωνη δε απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. εξουσιοδοτείται ο πρόεδρός μας Βασίλειος Σταθακάρος να καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου, στο οποίο ο Χρήστος υπήρξε εκπαιδευόμενος. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους του…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr