background img
banner
banner

2ο Διεθνές Αχαϊκό Φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο στην Άβυθο

ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΑΧΑΙΟΙ»

Η διήμερη μουσικοχορευτική εκδήλωση προσκαλεί για δεύτερη χρονιά Έλληνες και επισκέπτες από το εξωτερικό να γιορτάσουν στη σκηνή του φεστιβάλ την κουλτούρα και τα έθιμα του τόπου τους. Το 2ο Διεθνές Αχαϊκό Φεστιβάλ διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου στην Άβυθο, με οικοδεσπότη τον Χορευτικό Όμιλο «Αχαιοί».

Φέτος, το Διεθνές Αχαϊκό Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει χορευτικές και μουσικές ομάδες από την Αχαΐα, την Κεφαλονιά και τα ελληνόφωνα χωριά του Salento από την Ιταλία. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μουσικοχορευτικό οδοιπορικό που συνδέει την Αιγιάλεια με τα Επτάνησα και την Ιταλία.

Η δυναμική και ο αντίκτυπος του Διεθνούς Αχαϊκού Φεστιβάλ φάνηκε από την αδελφοποίηση των δήμων Αιγιαλείας και Zollino, η οποία πραγματοποιήθηκε λόγω της διοργάνωσης του Φεστιβάλ και θα τιμηθούν κατά τη διάρκειά του. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν: Μουσικό και Χορευτικό Συγκρότημα Agriko (Ιταλία), Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΕΤΟΣ Καμιναράτων (Κεφαλονιά), Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, Πανμικρασιατικός Σύλλογος Πατρών, Χορευτικός Όμιλος Αχαιοί (τμήματα νέων και εφήβων).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr