background img
banner
banner

Ο Γιώργος Σύρος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Πατρινός βολεϊμπολίστας του Α.Ο. Αιγιαλέων Γιώργος Σύρος παντρεύτηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου την εκλεκτή της καρδιάς του, την αναισθησιολόγο Μαριλίζα Φίλου. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, ο λίμπερο του Αιγώτικου συλλόγου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας  έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του. Το μυστήριο έλαβε χώρα στον Ι.Ν. Παντάνασσας και  κουμπάροι ήταν οι φίλοι τού ζευγαριού Χάρης Λαλιώτης και Ευτύχης Γαλάνης.

Πολλοί άνθρωποι από το χώρο του βόλεϊ, μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Αιγιαλέων, νυν και πρώην συμπαίκτες του, έδωσαν το παρών στο γάμο του Γιώργου και της Μαριλίζας ενώ ακολούθησε δεξίωση στο “omega yacht club” μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  με specials guest τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου. Το ζευγάρι δέχτηκε τις ευχές του προέδρου του Α.Ο. Αιγιαλέων Νίκου Ηλιόπουλου αλλά και της ομάδας του που αναρτήθηκαν στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

“Η οικογένεια του Α.Ο. Αιγιαλέων, εύχεται βίο ανθόσπαρτο στο λίμπερο της ομάδας, Γιώργο Σύρο και την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαριλίζα που δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Αγαπημένοι μας Γιώργο και Μαριλίζα, τα “λιοντάρια” σας εύχονται να ζήσετε και να ευτυχήσετε, έτσι πιασμένοι χέρι-χέρι ως τα βαθιά γεράματα!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr