background img
banner
banner

Ο νέος έρωτας της Νατάσα Ράγιου: Ο σύντροφός μου με ζήτησε από τον σύζυγό μου! | BINTEO

Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο μίλησαν για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και αποκάλυψε ότι γνώρισε τον νυν σύντροφό της, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη και ότι ο Τζιοβάνι πήγε και τη «ζήτησε» από τον άντρα της.

Για τη νέα της ζωή στην Ρόδο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε «η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά»

Και μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης» η Νατάσα Ράγιου παραδέχθηκε «είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς.

«Για μένα η ζωή είναι ένα ταξίδι, η Νατάσα ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός» εξομολογήθηκε ο Τζιοβάνι Φαλιέρο και παραδέχθηκε «δεν ήξερα καν ποια είναι η Νατάσα γιατί ταξιδεύω και δεν παρακολουθώ».

Για την γνωριμία τους ο σύντροφος της παρουσιάστριας αποκάλυψε «με δυσκόλεψε πάρα πολύ η Νατάσα να μου πει το ναι αλλά και εγώ δεν τα παρατάω». Οσο για το ενδεχόμενο γάμου είπε «να περιμένετε γάμο, θα γίνει όπως πρέπει».

«Όταν μιλάει για μένα ο Τζιοβάνι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε η Νατάσα Ράγιου.

Στο πως και πότε επισφραγίστηκε η σχέση της με τον σύντροφό της σημείωσε «η σχέση μου με τον Τζιοβάνι επισφραγίστηκε σε ένα ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας. Ο Τζιοβάνι επέμενε πάρα πολύ και ήταν το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής μου».

Αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους λένε ότι «μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και δεν παντρευτήκαμε. Θα παντρευτούμε στο Ποζιτάνο». Για τον χωρισμό της από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο «ο χωρισμός από τον Αλέξη Μεντζελόπουλο ήταν δύσκολος σχετικά με τη μετάβαση 20 χρόνια γάμου σε μια άλλη».

«Το μέλλον το σκέφτομαι μόνο με τον Τζιοβάνι», παραδέχθηκε η Νατάσα Ράγιου.

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχόλια

  • Μεγάλη παράλειψη που δε του ζήτησαν να’ναι και κουμπάρος.

    Εξωθεσμικός 04/10/2022 16:57

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr