background img
banner
banner

Όταν ο Νίκος συνάντησε την Νατάσα

ΕΠΑΦΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Εποικοδομητικές συναντήσεις στη Ρόδο είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας και πρόεδρος των συλλόγων Αλυκής και Αστέρα Τέμενης (ποδόσφαιρο) Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο νησί των πεταλούδων μαζί με το μέλος της διοίκησης του Αστέρα Τέμενης Πάνο Κουτρόπουλο.

Αν και ο βασικός σκοπός της μετάβασης στη Ρόδο ήταν ο αγώνας του Παναιγιαλείου με την τοπική ομάδα ΑΕΡ Αφάντου, ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με τον κ. Κουτρόπουλο είχαν την ευκαιρία να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φορείς του νησιού.

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Παναγιώτη Εγγλέζο, με τον οποίο συζήτησε θέματα ενδιαφέροντος της Ομοσπονδίας. Πρόκειται άλλωστε για μία Ομοσπονδία συλλόγων με μεγάλη δυναμική δεδομένου ότι στη δύναμή της έχει τη συντριπτική πλειοψηφία των Συλλόγων του νησιού, δηλαδή απαριθμεί πενήντα μέλη. Μάλιστα, τυγχάνει της στήριξης από την τοπική αυτοδιοίκηση δεδομένου ότι κάθε μέλος της λαμβάνει σε ετήσια βάση 2.500 ευρώ από την Περιφέρεια Δωδεκανήσων και 1.000 ευρώ από τον δήμο Ρόδου. Όλοι μαζί, διατηρούν ένα «καλεντάρι» στο οποίο ανεβάζουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν ώστε να μην συμπίπτουν. ΄΄Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Εγγλέζο που μας δέχθηκε με πολλή χαρά΄΄, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος θυμίζοντας ότι και ο κ. Εγγλέζος είχε επισκεφθεί το Αίγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, αντάλλαξαν και ημερολόγια Ομοσπονδιών και Συλλόγων στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχουν.

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και τον αντιπεριφερειάρχη Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου Νίκο Νικολή, ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του, αφού τον είχε παντρέψει στο νησί της Ρόδου, το 2009.

Και μπορεί αυτές οι συναντήσεις να ήταν προγραμματισμένες, ωστόσο μία απρόοπτη συνάντηση γέμισε αμφότερους χαρά. Οι κ. Παπαδόπουλος και Κουτρόπουλος συνάντησαν στη Ρόδο την Αιγιώτισσα δημοσιογράφο Νατάσα Ράγιου με τον σύντροφό της και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές.

Στη σχετική φωτο και το βαφτιστήρι του Νίκου Παπαδόπουλου από τη Ρόδο, Σάββας Πελλός.

Φωτό από τα γραφεία της Περιφέρειας Δωδεκανήσου όπου εκτίθενται η ελληνική σημαία που ανυψώθηκε στις 7 Μαρτίου 1947, που είναι ημέρα Αργίας για τα Δωδεκάνησα αφού έγινε η Ένωση με την Ελλάδα. Στην άλλη φωτό φαίνεται ο κόσμος την ώρα που κοιτά την ύψωση της ελληνικής σημαίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr