background img
banner
banner

.ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Όλες οι υποψηφιότητες για την Ο.Μ. Αιγίου και τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Στις κάλπες για την νέα οργάνωση μελών (Ο.Μ.) Αιγίου καλούνται την Κυριακή 10 Μαρτίου περί τα 700 εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκειμένου να ψηφίσουν για το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ. Παράλληλα θα ψηφίσουν για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, παράλληλα με την ψηφοφορία που διεξάγεται σε 19 κάλπες για τις τοπικές οργανώσεις και ισάριθμες για τη Ν.Ε. Αχαΐας σε 15 εκλογικά κέντρα σε όλη την Αχαΐα.

Στόχος της ψηφοφορίας η οποία διεξάγεται δια ζώσης (δεν πέρασε η εισήγηση του προέδρου στο τελευταίο συνέδριο για παράλληλη ψηφιακή ψηφοφορία) είναι να μπει τέλος στην εσωστρέφεια με την εκλογή οργάνων από τη βάση και την αναπλήρωση όσων αποχώρησαν πρόσφατα για τη Νέα Αριστερά με τα νέα όργανα να σηκώνουν από τη Δευτέρα πλέον το βάρος της προετοιμασίας και της μάχης των Ευρωεκλογών…

Υποψηφιότητες για την Ο.Μ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το νέο Συντονιστικό της Ο.Μ. Αιγιαλείας είναι 11μελές και έχουν κατατεθεί 18 υποψηφιότητες που είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Αναγνωστοπούλου Κάλη, Γκιώνης Ιωάννης, Γκιώνης Τριαντάφυλλος, ∆ημήτριος ∆εληγεωργόπουλος, Μαρία Ιατροπούλου, Ιωαννίδης Γιώργος, Τζιουζέππα Καρμελα Ποταμίτη, Λιακόπουλος Ελευθέριος, Μουρίκης Άγγελος, Ιερόθεος Μουρίκης, Μπακάλη Ελένη, Μπαλικούρα Αθανασία, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Σούλη Αθηνά, Σπυρόπουλος Αναστάσιος, Σωτηροπούλου Ασήμω, Κωνσταντίνος Τρακαδάς και Παναγιώτα Χριστοπούλου.

Κάλπες στο Αίγιο 

Για όλα τα μέλη της Οργάνωσης του Αιγίου οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Κλ. Οικονόμου 32, Α’ όροφος), όπου υπάρχει ανελκυστήρας καθώς και δυνατότητα ψηφοφορίας στην ισόγεια στοά για άτομα με κινητικές ιδιαιτερότητες.

-Τα μέλη της Οργάνωσης ∆ιακοπτού ψηφίσουν θα ψηφίσουν στο Πνευματικό Κέντρο.

-Τα μέλη της Οργάνωσης Αν. Αιγιαλείας θα ψηφίσουν στα γραφεία της στην Ακράτα (Πελοποννήσου 29).

Οι υποψηφιότητες για τη Ν.Ε. Αχαΐας 

Έξι Αιγιώτες, η αντιδήμαρχος Μαρία Ιατροπούλου, ο πρώην Συντονιστής της Ο.Μ. Αιγιαλείας Άκης Μουρίκης, ο φιλόλογος ∆ημήτριος ∆εληγεωργόπουλος και οι Δημήτριος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Τρακαδάς και Παναγιώτα Χριστοπούλου διεκδικούν την εκλογή τους στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας υποψήφιοι είναι οι: Νίκος Αβραμόπουλος, Βίκυ Αγγελόπουλου, Κωνσταντίνος Αθανασίου, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος του Βασιλείου, Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος του Νικολάου, Ανδρέας Αποστολόπουλος, Ιωάννης Αποστολόπουλος, Φώτιος Βασιλακόπουλος, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Σπυρίδων Βάσσος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Γεωργία Γεωργοπούλου, Σταύρος Γούτσος, Ηλίας Γρηγόρης, ∆ημήτριος ∆εληγεωργόπουλος, Μαρία Θεοφιλάτου, Πολυχρόνης Θωίδης, Χρήστος Θωμάς, Μαρία Ιατροπούλου, Κωνσταντίνος Κακκαβάς, Χρήστος Καλύβας, Ευαγγελία Κατσιμπέρη, Κωνσταντίνος Κόντης, Ελευθέριος Κοσμίδης, Εμμανουήλ Κουτροκόης, Θεοδώρα Κυριακοπούλου, Σταύρος Κυριόπουλος, Ανδρέας Λαλιώτης, Ευαγγελία Λάππα Νιάρου, Γεώργιος Λεμιώτης, Παναγιώτης Λυκουρέσης, Ευθύμιος Μακρής, Κωνσταντίνος Μαλαμή, Αναστασία Μαλαφούρη, Μαρία Μαλκέζου, Μαρίνος Μαρκεζίνης, Μαρίνος Μαρσέλος, Ιερόθεος Μουρίκης, Αθανάσιος Μπαλάσης, Ιωάννα Μπεκίρη, Ελένη Μυλωνά Φωτοπούλου, Θωμάς Μυρσιώτης, Ευστρατία Μωραϊτη, Απόστολος Νεμουντιάνος, Σταύρος Νιφόρας, ∆ημήτριος Παπαγεωργίου, Επαμεινώνδας Παπαδέας, Νίκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπασπυρόπουλο, Θεόδωρος Πετρούτσος, Γιώργος Ρώρος, Νικολίτσα Σουλούκου, Σταυρούλα Σταθαρά, Αποστόλης Αθανασόπουλος, Αναστάσιος Σταματάκης, Μαριρέν Σταματίου, Μαρία Στέφου, Ανθή Ταμβάκη, Κωνσταντίνος Τρακαδάς, Ευτυχία Τσιμάρα, Ζωίτσα Φαλτσέτα, Θάνος Χαϊκάλης, Αθανάσιος Χριστακόπουλος και Παναγιώτα Χριστοπούλου.

Πάτρα, Δυτική Αχαΐα, Ερύμανθος και Καλάβρυτα   

Στην Αχαΐα οι εκλογές θα μπουν στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, στη Γούναρη, όπου θα ψηφίσουν τα μέλη του Κεντρικού ∆ιαμερίσματος, των ΕΒΕ, των Εκπαιδευτικών, των Υγειονομικών και των Πανεπιστημιακών.

Κάλπες θα στηθούν στα γραφεία των Οργανώσεων Μελών του Ανατολικού ∆ιαμερίσματος (Μαραγκοπούλου 60), του Νοτίου ∆ιαμερίσματος (Βυζαντίου και Μονής Σινά), της Μεσσάτιδας, του Ζαβλανίου (Φαρρών 1). Κάλπες θα στηθούν επίσης στο παλαιό δημοτικό σχολείο Χαλανδρίτσας, στα Βραχνέικα, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στο παλιό δημαρχείο Σταυροδρομίου και στο πρώην δημαρχείο Ρίου.

Οι εκλογές στα Καλάβρυτα θα γίνουν στο πέτρινο κτίριο της κεντρικής πλατείας.

Στη ∆υτική Αχαΐα οι κάλπες θα στηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Με εξαίρεση τα Καλάβρυτα (έναρξη στις 11 πμ.), η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr