background img
banner
banner

«Πάγωσαν» τη στιγμή, ομόρφυναν κι άλλο την Αλυκή!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΥΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η φωτογραφική αποτύπωση της Αλυκής είναι μία όμορφη συνήθεια πολλών Αιγιαλέων και επισκεπτών που αγαπούν τον τόπο και ξέρουν να απαθανατίζουν τις στιγμές στο όμορφο τοπίο. Ακόμη περισσότερη ομορφιά προσέφεραν οι φωτογραφίες του 1ου Διαγωνισμού – Έκθεσης Φωτογραφίας που πραγματοποίησε με μεγάλη απήχηση ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος”, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Ήταν ένα εξάωρο άκρως απολαυστικό, με όμορφες εικόνες σε ειδυλλιακό μέρος, με μουσικές στον… απόηχο του καλοκαιριού που φεύγει, αλλά και με ευχές για έναν όμορφο Σεπτέμβρη ο οποίος βρήκε μεν την Αλυκή με άλλα χρώματα αλλά δίχως να υπολείπεται σε ομορφιά.

Εντυπωσίασε η έκθεση

Από τις 4.00 το απόγευμα οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό εκτέθηκαν στο πρώτο κιόσκι και έγιναν πόλος έλξης για επισκέπτες και λουόμενους. Τοπία, πρόσωπα, ζώα φωτογραφημένα απλά με κινητά τηλέφωνα, επαγγελματικά, όλα με μία καλλιτεχνική προσέγγιση και με ιδιαίτερη καλαισθησία.

Ο Διαγωνισμός «Παγώνοντας τη στιγμή σε γαλάζιο και σε πράσινο» σημείωσε τεράστια επιτυχία, κάτι που φάνηκε τόσο από τον αριθμό των συμμετεχόντων όσο και από την ποιότητα των φωτογραφιών που έλαβαν μέρος. Παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από τον Υδροβιότοπο της Αλυκής, την παραλία του Αιγίου και της ευρύτερης παραλιακής ζώνης του δήμου Αιγιαλείας και το υλικό εντυπωσίασε τους επισκέπτες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα με τρόπο μοναδικό το φυσικό τοπίο και τις ομορφιές της παραλιακής ζώνης.

Τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής Αιγίου, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας.

Μουσική, απονομές και κεράσματα

Η μουσική ξεκίνησε πριν τις 7.00 το απόγευμα με όμορφες ερμηνείες από τους μουσικούς Βασίλη Σκανδάμη και Μιχάλη Βασιλείου. Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των καλύτερων φωτογραφιών. Το «παρών» έδωσαν, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, οι πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, οι οποίοι και πραγματοποίησαν τις απονομές. Άπαντες δέχθηκαν τις ευχαριστίες του προέδρου του Συλλόγου Νίκου Παπαδόπουλου. Παρέστησαν ακόμη, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σελιανιτίκων και Πλατάνου Γιώργος Ρόζος και Ανδρέας Ρεκούτης αντίστοιχα, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας Σταύρος Καραδημητρόπουλος και ο κοινοτικός σύμβουλος Σωκράτης Μαυρίδης.

Αμέσως μετά παρατέθηκε δείπνο υπό τους ήχους όμορφης ζωντανής μουσικής που ανά διαστήματα… ξεσήκωνε τους παριστάμενους άλλοτε να τραγουδήσουν κι άλλοτε να χορέψουν, με τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο να αποδεικνύεται καλλιτεχνική φύση, αποσπώντας το χειροκρότημα!

Ευχαριστίες από τον Σύλλογο

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Αλυκής, επισημαίνονται τα εξής: ΄΄Το Δ.Σ. του συλλόγου Αλυκής, μετά τη λήξη της 1ου Διαγωνισμού – Έκθεσης φωτογραφίας στην παραλία Αλυκής, οφείλει να Ευχαριστήσει όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που συμμετείχαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που επισκέπτηκε την έκθεση, την τριμελή κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ. Παπαγιαννόπουλο, Ζησιμοπούλο και την κ. Τζουρά, που με σοβαρότητα και κύρος έκαναν την ταξινόμηση. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους της ΔΗΚΕΠΑ και της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου που έκαναν τις 7 βραβεύσεις, τους Χορηγούς της Εκδήλωσης το Γιάννη Αναστασόπουλο και την εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ, την CAVINO και την εταιρεία Energy Line Φάκος – Χριστόπουλος. Επίσης,. όλα τα παραλιακά καταστήματα από την αρχή μέχρι το τέρμα της Αλυκής. La Skala, Μεζεδοπωλείο Ορέστης, καντίνα “ Το Βρώμικο “, Τσιμπάει, Mar Azul, Ηδύλη, CAVO, ανταλλακτικά Λάμπης Παπαδόπουλος και το Μέγα Χορηγό Τρίαινα που στήριξαν την 1η Διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση και την ΔΗΚΕΠΑ, τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου και την Ο.Σ.Α., που υπό την αιγίδα τους έγινε η Διοργάνωση’’.

Οι νικητές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, υπόσχεται του χρόνου μια πολύ καλύτερη εκδήλωση και ζητά ένα μεγάλο Συγνώμη για πιθανά λάθη ή παραλήψεις της πρώτης φοράς. Κάθε αρχή και δύσκολη. Τέλος αναφέρουμε το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού, τους ΕΠΤΑ πρώτους Νικητές και Ευχαριστούμε τους Δωροθέτες για τα Δώρα τους. 1, Πανουργιάς Φάνης, φωτογραφία 2/3, ταξίδι από MATTHEOS TOURS, 2, Μανουηλίδης Βασίλης, φωτογραφία 2/3, ταξίδι από Τουριστικό Γραφείο Άγγελος Σκούτας. 3. Βασιλοπούλου Ανδρομάχη, φωτογραφία 2/3, κόσμημα από κοσμηματοπωλείο Ζεντέφης, 4, Λαμπροπούλου Ελένη, φωτογραφία 2/3, τζακούζι από Kallisto spa, 5, Προδρομάκη Ζωή, φωτογραφία 2/3, ηλεκτρική συσκευή, 6, Τσερεντζούλια Αικατερίνη, φωτογραφία 3/3, διακοσμητικό τοίχου σπιτιού, 7, Μαλαβέτας , φωτογραφία 3/3, τραπέζι από Μεζεδοπωλείο Ορέστης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr