background img
banner
banner

Προηγήθηκε δυο φορές στη Ναύπακτο αλλά ηττήθηκε

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 5-2

Καλά στάθηκε στο Παπαχαραλάμπειο ο Παναιγιάλειος, που προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο, αλλά μπήκε στην επανάληψη χωρίς εναλλακτικές λύσεις για να ηττηθεί από τον τοπικό Αστέρα Ναυπάκτου 5-2.

Μπροστά στο σκορ στο α΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος 2-1 

Με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, συμπλήρωσε κατ’ ανάγκη μια βασική μελανόλευκη 11άδα για να ξεκινήσει το παιχνίδι απέναντι στον Ναυπακτιακό.

Είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο σε όλες του τις γραμμές και ολοκλήρωσε προηγούμενος το πρώτο 45λεπτο.

Ο Αιγιώτικος Σύλλογος άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Μπελεζάκη στο 2΄, που με κοντινό σουτ αξιοποίησε την σέντρα του Βιλανάκη.

Γρήγορη ακολούθησε και η απάντηση του γηπεδούχου Αστέρα, που με τον Λούτση στο 11΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

Στο 18΄ το 1-2 από τον Μπούνα που έφυγε στην κόντρα και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Έχασε πέναλτι ο Γκάτσης 

Ουσιαστικά στην διάθεση του Παναιγιάλειου υπήρχε στον πάγκο μόνο ένας ποδοσφαιριστής για να προσφέρει ανάσες στην ομάδα, αφού ο Μαυρούλιας που ήταν και αυτός διαθέσιμος αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια τον Αθανασόπουλο.

Στον αντίποδα ο Γιάννης Νταλακούρας… έσπρωξε στο παιχνίδι για το β΄ μέρος 11 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 7 ανήκαν στην βασική ομάδα.

Ήταν αυτό που έκανε και την διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, αν και ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε άνετα να μειώσει την διαφορά στο σκορ, αν στο 88΄ ο Βαγγέλης Γκάτσης ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο Χούσα, κάνοντας το τελικό σκορ 5-3.

Τα γκολ στο β΄ ημίχρονο 

Γρήγορη ήταν η ισοφάριση 2-2 για την ομάδα της Ναυπάκτου στο β΄ ημίχρονο, αφού ο Καραλής σημείωσε γκολ από τα… αποδυτήρια (46΄).

Στο 53΄ ο Πετράτος έκανε το 3-2 για τον Ναυπακτιακό, για να ακολουθήσουν άλλα δυο γκολ από τους γηπεδούχους στο τελευταίο 10λεπτο.

Με τον Γεωργουσόπουλο στο 82΄ το 4-2 και με τον Νικολογιάννη στο 84΄ το 5-2.

Στο 88΄ το πέναλτι που κέρδισε ο Χούσα και εκτελέστηκε από τον Γκάτση, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Καλαντζή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την μελανόλευκη αποστολή ακολούθησαν στη Ναύπακτο και μελανόλευκοι φίλαθλοι, οι περισσότεροι ήσαν από τους «bianconeri».

Ναυπακτιακός: Αναστασόπουλος, Τραγούλιας, Καφετζής, Σάντο, Κουντουρής, Χριστογιάννης, Γιαννόπουλος, Πανταζής, Καραγιάννης, Σκούτας, Λούτσης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Καλατζής, Κωνσταντακόπουλος, Μικές, Αγκαράι, Φειδαίος, Καραλής, Ρουπάκης, Μπρούτας, Σταθόπουλος, Πετράτος, Γεωργουσόπουλος.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μαχαίρας, Χούσα, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Μπούνας, Νικολόπουλος, Ροδόπουλος, Βιλανάκης, Καραπιπέρης

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Μαυρούλιας, Γκάτσης


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr