background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Πρόβα τζενεράλε” το Σάββατο με Καλαμάτα ΄80

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων μπαίνει στην τελική ευθεία εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της preleague και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου αντιμετωπίζει τη δυνατή Καλαμάτα ’80, στην τελευταία φιλική αναμέτρηση, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Είναι η πρώτη – έστω ανεπίσημη – συνάντηση των «λιονταριών» με το φίλαθλο κοινό για φέτος, απέναντι σε μία ομάδα με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα της Preleague. To παιχνίδι θα αρχίσει στις 5.30μ.μ Η ομάδα της Αιγιάλειας πήρε μέρος σε δύο δυνατά τουρνουά, του Πανερυθραϊκού και πρόσφατα της Ολυμπιάδας καταλαμβάνοντας την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα, δείχνοντας ότι είναι σε αρκετά υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Στο πρώτο παιχνίδι έχασε με 3-1σετ (17-25, 25-20, 19-25, 23-25) από τον Πανερυθραϊκό στην πρεμιέρα του τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Ολυμπιάδας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά για την 1η αγωνιστική της Prelague στο Αίγιο στις 5 Νοεμβρίου. Στο δεύτερο ματς η Ολυμπιάδα νίκησε με 3-0 (25-22, 25-23,29-27) τον Ήφαιστο Φλώρινας (Α2 Εθνική) και στον τελικό αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό, από τον οποίο έχασε με 3-0 σετ, ενώ στο μικρό τελικό ο Α.Ο. Αιγιαλέων νίκησε τον Ήφαιστο και κατέλαβε τη τρίτη θέση.

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε την Ολυμπιάδα για τη πρόσκληση γιατί αυτή την εποχή είναι δύσκολο να δώσεις φιλικά στην Αθήνα. Τα παιχνίδια είχαν στόχο όλοι οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι και αυτό το πετύχαμε. Πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση, οι παίκτες της Πάτρας που έχουμε είναι πολύ καλοί και παρότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά», δήλωσε μετά τη λήξη του τουρνουά ο προπονητής του ΑΟ Αιγιαλέων, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παπαδόπουλος): Βασιλάκος, Κανάς, Λιβαθηνός, Τσιχλιάς, Μούρτζης, Σαλαβασίδης, Σύρος, Αλιάι, Δρακόπουλος, Δασκαλόπουλος, Σωκράτους

Κάλεσμα προς τον κόσμο από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Την πρώτη αγωνιστική ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου (19.00) τον Πανερυθραϊκό με στόχο να αρχίσει με το “δεξί” τη σεζόν. Για το παιχνίδι αυτό αλλά και το πρωτάθλημα γενικότερα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Ηλιόπουλος με γραπτή του δήλωση καλεί τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια. Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Αιγιαλέων συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και δράσης στον τοπικό Αθλητισμό, και προσκαλεί όλους τους φίλους, νέους και παλιούς, να στηρίξουν και το φετινό πόνημά του! Η ανδρική μας ομάδα, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Preleague κατηγορία, αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αχαΐα.

Το κρυφό συστατικό αυτής ακριβώς της επιτυχίας απαντάται στη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε έτοιμοι να “παρασύρουμε” τους Αιγιαλείς στον υπέροχο κόσμο της πετοσφαίρισης! Άλλωστε, υπήρξε ανέκαθεν προτεραιότητά μας να αναδείξουμε τα οφέλη της πετοσφαίρισης στην ψυχική και σωματική υγεία, καλώντας κοντά μας όσα περισσότερα παιδιά αλλά και ενήλικες για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημά μας.

Η πρώτη ευκαιρία για τους φιλάθλους μας, που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθειά μας, είναι η πρώτη αγωνιστική του επίσημου πρωταθλήματος της Preleague Ανδρών, απέναντι στον μακράς και σπουδαίας ιστορίας Πανερυθραϊκό.

Σας περιμένουμε όλους, στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγίου στις 5 Νοεμβρίου, στις 7μ.μ.».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr