background img
banner
banner

«The Voice of Aigio»… Αρετή Δημουλά

Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ SHOW ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, στο δημοφιλές talent show του ΣΚΑΪ «The Voice of Greece» ακούστηκε μία όμορφη φωνή με ιδιαίτερα ξεχωριστή χροιά, να ερμηνεύει ένα παλιό σμυρνέικο παραδοσιακό τραγούδι. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την ιδιαιτερότητα του τραγουδιού και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γυρίζοντας αντίκρισε μία φρέσκια και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια. Ήταν η Αιγιώτισσα Αρετή Δημουλά που η επιλογή της να εμφανιστεί στην τηλεόραση τη δικαίωσε και με το παραπάνω, καθώς η συμμετοχή της στην ομάδα του coach της, δικαιωματικά την κάνει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η πρώτη προσέγγιση με τη μουσική

΄΄Αρχικά το επάγγελμα μου είναι φιλόλογος! Η μουσική για μένα ξεκίνησε από όταν ήμουν στο Δημοτικό Σχολείο. Ο δάσκαλος μου και πρωτοψάλτης της ενορίας του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αίγιο, Ανδρέας Τασσόπουλος, έφτιαξε μια βυζαντινή χορωδία, στην οποία ήμουν μέλος για πάρα πολλά χρόνια. Τραγουδούσα ερασιτεχνικά και πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα του τόπου μου. Οπουδήποτε υπήρχε καλή μουσική και διάθεση, έπαιρνα μέρος. Αργότερα, όταν ακόμα ήμουν φοιτήτρια, ξεκίνησα τα μαθήματα Βυζαντινής μουσικής. Ήρθα σε επαφή με διάφορους μουσικούς και καλλιτέχνες του τόπου μου και με παρότρυναν να ξεκίνησα να τραγουδώ σε διάφορα μαγαζιά στο Αίγιο΄΄.

Τα παραπάνω αναφέρει η ίδια στo protionline.gr καθώς ρωτήθηκε για το πώς μπήκε στον «μαγικό κόσμο» της μουσικής. Πώς όμως πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο «Voice»;

΄΄Το παραδοσιακό ταιριάζει στη φωνή και τα ακούσματά μου΄΄

΄΄Ο στενός μου κύκλος, οικογένεια και φίλοι επέμεναν συνεχώς να δηλώσω συμμετοχή στο «Voice». Αυτή που με παρακίνησε έντονα να το κάνω ήταν η κολλητή μου φίλη Έλενα Τσίχλα, η οποία με ενημέρωσε πως το 1ο casting ήρθε στην Πάτρα.Έτσι κι εγώ δήλωσα συμμετοχή και πήγα στο casting. Όταν με άκουσαν από την παραγωγή σε διάφορα είδη, κατέληξαν ότι το παραδοσιακό θα ήταν μια υπέροχη επιλογή, καθώς ταιριάζει στη φωνή και τα ακούσματά μου.

Ο δάσκαλός μου κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος με βοήθησε πολύ στην επιλογή του τραγουδιού. Έτσι, ανάμεσα σε μια σειρά κομματιών ξεχώρισα το τραγούδι “Στη σκάλα που ανεβαίνεις”, καθώς είναι χορευτικό και ευχάριστο για το κοινό΄΄, αναφέρει.

Η δράση της στο περίΤΕΧΝΩΝ

Σχετικά με την ενασχόλησή της πλέον με τη μουσική, η Αρετή Δημουλά επισημαίνει: ΄΄Δραστηριοποιούμαι τοπικά επιπλέον και μέσα από τον πολιτιστικό σύλλογο περίΤΕΧΝΩΝ στον οποίο είμαι μέλος και ασχολούμαι κυρίως με τη μουσική ομάδα. Αξιόλογοι μουσικοί και καλλιτέχνες της περιοχής και όχι μόνο, συνεργάστηκαν προσφέροντας στον τόπο μας όμορφες μελωδίες, αφιερώματα σε σπουδαίους καλλιτέχνες και εκδηλώσεις με τραγούδια όλων των ειδών απ’ όλη την Ελλάδα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους ανθρώπους και νομίζω ότι έχουμε να περιμένουμε μόνο τα καλύτερα από τον σύλλογο, καθώς εργάζεται πυρετωδώς και ετοιμάζει το μουσικό του πρόγραμμα. Ο σύλλογος είναι καλλιτεχνικός και έχει να κάνει με όλων των ειδών τις τέχνες΄΄.

Μοναδική εμπειρία και… υπόσχεση

Ερωτηθείσα αναφορικά με την εμπειρία της ως τώρα στο talent show, σημειώνει: ΄΄Η εμπειρία του «Voice» είναι μοναδική, η χαρά μου μεγάλη που είμαι στην επόμενη φάση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται στο διάσημο show΄΄. Τέλος, για την… επόμενη μέρα της στο «Voice» τονίζει: ΄΄Είμαστε εν αναμονή του επόμενου βήματος, καθώς ακόμα διαγωνίζονται άλλοι υποψήφιοι για τα blind auditions. Σίγουρα όμως προετοιμάζομαι φωνητικά, δοκιμάζοντας διαφόρων ειδών τραγούδια, όχι μόνο παραδοσιακά. Και συνεχίζω πάντα με ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr