background img
banner
banner

Πάλι με ήρωα τελευταίας στιγμής ο Παναιγιάλειος 1-0 τον Αετό Πατρών

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να δικαιούταν τη νίκη στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας», όταν όμως το γκολ έρχεται στο 96΄ τότε ο Αιγιώτικος Σύλλογος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά «εφτάψυχος».

Χαρακτηριστικά η Ελένη Αντωνίου που διηύθυνε τη συνάντηση, σφύριξε τη λήξη του αγώνα αμέσως μετά την σέντρα των παικτών του Αετού.

Ο τερματοφύλακας Σιδέρης και τα δοκάρια σταμάτησαν τον Παναιγιάλειο 

Με έξυπνη τακτική η ομάδα του Αετού Πατρών διεκδίκησε σε πρώτο λόγο το απαραβίαστο της εστίας του και στη συνέχεια αν του κάτσει κάτι καλό στην επίθεση, χωρίς να καταφέρει τίποτα από αυτά τα δυο.

Ο Παναιγιάλειος είχε την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά, δημιουργώντας κάποιες λίγες αλλά καλές ευκαιρίες.

Δοκάρι είχε ο Λιάτος και ο Α. Σπανός 

Στις κλασικές ευκαιρίες των μελανόλευκων συγκαταλέγονται τα δοκάρια που είχαν στο 39΄ ο Λιάτος και στο 53΄ ο Ανδρέας Σπανός, που όμως και στις δυο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας Σιδέρης βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, τόσο όσο να μην καταλήξει στην εστία του.

Απρόσμενο φινάλε με το γκολ του Μιχάλη Σπανού 

Με την συμπλήρωση των 95 λεπτών, ο Βασίλης Μπούνας ετοιμάστηκε για την εκτέλεση φάουλ δεξιά έξω από την περιοχή του Σιδέρη. Οι περισσότεροι περίμεναν απ’ ευθείας εκτέλεση, τελικά έγινε με πάσα και ο Μιχάλης Σπανός που προωθείται πάντα στα στημένα του Παναιγιάλειου, νίκησε όλο τον κόσμο στον αέρα και με κεφαλιά πρόσφερε το απόλυτο βαθμών στην ομάδα του στο φινάλε της 4ης αγωνιστικής.

Αετός Πατρών: Σιδέρης, Μπίρμπας, Κουρκουμέλης, Χαϊκάλης, Βερβέρογλου, Μικελάτος, Ασλανίδης, Λαζανάς, Παπαχρήστος, Παπαδιονυσίου, Καπογιαννόπουλος (46’  Αναγνώστου (80΄ Κουφός).

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος (63΄ Ροδόπουλος), Νικολόπουλος, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Μπελεζάκης, Μπούνας, Καραπιπέρης (72΄ Βιλανάκης), Γκάτσης, Α. Σπανός, Λιάτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr