background img
banner
banner

Αλλαγή στην προεδρία του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΩΜΟΥ

Νέο διοικητικό συμβούλιο με αλλαγή σκυτάλης στο Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου μετά τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν στον σύλλογο στα μέσα Νοέμβρη. Πρόεδρος αναδείχθηκε η Αναστασία Τηλιγάδη.

Συγκεκριμένα, το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος: Τηλιγάδη Αναστασία, Αντιπρόεδρος: Αντωνόπουλος Αντώνης, Γεν. Γραμματέας: Μαράντης Αθανάσιος, Ταμίας: Τρίψας Βασίλειος, Έφορος Ιματιοθήκης: Κωστοπούλου Γεωργία, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Αντωνοπούλου Ελένη, Μέλος: Καραπαναγιώτη Γεωργία. Για την Ε.Ε. εξελέγησαν οι: Αλεξόπουλος Αντρέας, Τσιάκλας Δημήτριος και Κατσικώστα Αικατερίνη.

Σημείο αναφοράς της εκλογικής διαδικασίας, η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Σιώμου από την προεδρεία, μετά από 20 χρόνια. Του «προέδρου» που σημάδεψε την πορεία του Χ.Ε.Α. και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο και καταξίωση του συλλόγου με την προσωπικότητα, τις γνώσεις, τις διοικητικές ικανότητες, το ήθος, τη συνέπεια λόγων και έργων, τη δημοκρατική λειτουργία, τη συνεργατική δράση. Ομιλητές και μέλη στη συνέλευση εξέφρασαν τις ευχαριστίες στον Κωνσταντίνο Σιώμο για την προσφορά και το έργο του, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει στις δράσεις του Χ.Ε.Α. και να προσφέρει όπως έκανε ανελλιπώς επί 20 χρόνια.

Επεξεργασία προτάσεων για συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Στη γενική συνέλευση, που έγινε πριν τις εκλογές, υπήρξε γόνιμη συζήτηση και έγιναν αρκετές προτάσεις για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, με σκοπό να αξιοποιηθεί το δυναμικό του Χ.Ε.Α. (μέλη, χορευτές-χορεύτριες, φίλοι, φορείς) μέσα από την πολύπλευρη συνεργασία διοικητικού συμβουλίου και δασκάλων χορού. Τόσο το απερχόμενο όσο και το νέο Δ.Σ., εξέφρασαν τις ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου για το δυναμικό και ουσιαστικό «παρών» στη γενική συνέλευση. Το νέο διοικητικό συμβούλιο, σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού, ξεκίνησε ήδη να επεξεργάζεται προτάσεις για τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και για την οργάνωση παραστάσεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr