background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πολύτιμο «τρίποντο» στην Αγυιά πήρε ο Αστέρας Τέμενης

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΕΑ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Βρίσκοντας λύσεις και γκολ στην αντίπαλη άμυνα στο β΄ ημίχρονο, η Θύελλα επικράτησε 2-0 της ΑΕ Αιγίου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
-Στο δεύτερο μισό του αγώνα της Ροδιάς ευτύχησαν και τα Καλάβρυτα να πάρουν τη νίκη 4-2 από την Φλόγα, ύστερα από το 2-2 του α΄ ημιχρόνου.

-Ο Αετός Ρίου «τούμπαρε» το παιχνίδι με τον Δαβουρλή που είχε προηγηθεί με τον Κουμπουρλή και με γκολ των Δ. Ζαφειρόπουλου και Φουρφουρή κατέκτησε τη νίκη 2-1.
-Σπουδαία νίκη του Αστέρα στην Αγυιά 1-0 το Ζαβλάνι με το πολύτιμο γκολ του Κουτρουμπίνα.

-Ο Φοίνικας / Ζήρια βρέθηκε πισω στο σκορ από τον Ηρακλή Π., ισοφάρισε γρήγορα 1-1 με τον Χαραλαμπόπουλο φεύγοντας από το γήπεδο της Αγυιάς με τον βαθμό της ισοπαλίας.
-Η ΑΕ Αρόης νίκησε 3-0 την Αργυρά κερδίζοντας μια σχετική απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις.

-Με δυο γκολ του Κώστα Κανάγια ο Αχιλλέας πανηγύρισε στις Καμάρες την πρώτη του νίκη 2-0 το Α. Καστρίτσι.

Θύελλα Αιγίου – ΑΕ Αιγίου 2-0

Οι προσπάθειες της Θύελλας να ανοίξει το σκορ από το α΄ ημίχρονο δεν απέδωσε καρπούς. Καλά οργανωμένη η ομάδα της ΑΕ Αιγίου δεν άφησε πολλούς διαδρόμους, αναζητώντας παράλληλα την …τύχη της στην κόντρα επίθεση.

Μετά το μπουρίνι του ημιχρόνου συνεχίστηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Πλαστήρα, με την Θύελλα να χάνει πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο στο 50΄ (το κέρδισε ο Αρβανίτης, το απέκρουσε ο Μερκούρης), να ανοίγει το σκορ στο 58΄ 1-0 με τον Αρβανίτη και να παίζει από το 59΄ και ύστερα με αριθμητική υπεροχή, αφού αποβλήθηκε ο Γκιζέλης. Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕ Αιγίου τα έβαλε με τον διαιτητή Παπαχρήστο και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Το τελικό αποτέλεσμα 2-0 διαμόρφωσε στο 67΄ ο Δημήτρης Καραΐνδρος.

Θύελλα: Κουρτάκης, Αθανασίου, Ραμπούσγια (88΄ Ράμμος), Νικολάου, Μαρδάς (75΄ Κ. Θεοφανόπουλος), Γ. Αρβανίτης (75΄ Λάμκα), Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς (60΄ Τιμοθέου), Δ. Καραΐνδρος, Αρβανίτης, Β. Θεοφανόπουλος (46΄ Διαμαντόπουλος).
ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Γκιζέλης, Κόλα, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος (87΄ Τσούνης), Π. Δημόπουλος (87΄ Γκίνι), Μαραυγάκης (80΄ Μεσσήνης), Κ. Δημόπουλος (62΄ Μπάσα), Α. Αϊντίν, Σανδραβέλης (87΄ Ψηλός).

Φλόγα Ροδιάς – ΑΕ Καλαβρύτων 2-4

Μεγάλος ανταγωνισμός και ένταση στο α΄ ημίχρονο στην Ροδιά. Η ΑΕ Καλαβρύτων προηγήθηκε στο 6΄ με γκολ του Κουτρουμάνη από πάσα του Ασπρούκου, για να ακολουθήσει η άμεση απάντηση της Φλόγας 1-1 με τον Γιώργο Χριστόπουλο στο 11΄.

Στο 17΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε φάση που ο Σκιαδάς έδιωξε σουτ του Κατσαούνη στο όριο της γραμμής του τέρματος της ΑΕΚ, ζητώντας γκολ.
Νέο προβάδισμα για την ομάδα των Καλαβρύτων με τον Ασπρούκο στο 22΄ και άμεση ισοφάριση 2-2 από την φλόγα με τον Γ. Χριστόπουλο και πάλι στο 26’.

Στο β΄ ημίχρονο κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα και η νίκη της ΑΕΚ, που πήρε νέο προβάδισμα 3-2 στο 82΄ με την κεφαλιά του Γ. Τσαβαλά από την σέντρα του Σαλάι και στη συνέχεια με το διαγώνιο σουτ του Σαλάι στο 87΄ 4-2, έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από την Ροδιά.

Φλόγα: Λαουρδέκης, Μαραγκός, Α. Λιακόπουλος (52΄ Γ. Κατσαούνης), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανθ. Λιακόπουλος, Νικολακόπουλος (52΄ Αγγελόπουλος), Μπαντούνας, Πολ. Κατσαούνης, Γ. Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος (52΄ Αναστασόπουλος).
Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι, Βλάχος, Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Καλαμαράς (60΄ Γ. Τσαβαλάς), Καυγάς (80΄ Ρετζίνο), Κουτρουμάνης (70΄ Γκλαβάς), Μητρόπουλος, Ασπρούκος

Ηρακλής Π. – Φοίνικας / Ζήρια 1-1

Ύστερα από ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο με δυο καλές ευκαιρίες του Τέρπου, ο Φοίνικας / Ζήρια βρέθηκε να χάνει στο 53΄ από τον Ηρακλή Π., με το γκολ του Σπίνουλα.
Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, αφού στο 56΄ ο Χαραλαμπόπουλος ύστερα από την όμορφη ασίστ του Τέρπου ισοφάρισε σε 1-1.
Στις καθυστερήσεις ο Φοίνικας / Ζήρια είχε σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει τη νίκη, όταν ο Κορδοτός από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.
Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης (46΄ Κωνσταντινόπουλος), Νικολάου, Ελγκι, Ραυτόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Λούλια, Αναστόπουλος (65΄ Κορδοτός), Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος (85΄ Παρίσης), Τέρπος, Γλωσσίδης.

Ζαβλάνι – Αστέρας Τέμενης 0-1

Το γκολ του Κουτρουμπίνα στο 26΄ χώριζε στο α΄ημίχρονο Ζαβλάνι και Αστέρα Τέμενης. Δυνατό το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Αστέρα να δείχνει ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από την Αγυιά. Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε το Ζαβλάνι, όταν ο Κωστόπουλος εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Μπαλαφούτης στο 65΄.
Στο 86΄ ο Κουτρουμπίνας σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιτ, παρά την αντίθετη άποψη των ανθρώπων της Τέμενης.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Όρσι (64΄ Γιαννόπουλος), Κουτρουμπίνας, Γκιόκα (74΄ Δαλιάνης), Μανίκας, Χριστοδουλόπουλος (80΄ Νικολακόπουλος)

Αχιλλέας Καμαρών – Α. Καστρίτσι 2-0

Με τα δυο γκολ του Κανάγια ο Αχιλλέας πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη, ύστερα από την επικράτηση 2-0 απέναντι στην ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου.
Ο Κώστας Κανάγιας στο 31΄ με κεφαλιά αξιοποίησε στο έπακρο το φάουλ του Ασημακόπουλου για το 1-0, ενώ ο ίδιος με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε στο 69΄ το τελικό 2-0.
Ευκαιρίες για να αλλάξει το σκορ χάθηκαν εκατέρωθεν, με τις περισσότερες από τον γηπεδούχο Αχιλλέα.
Αχιλλέας: Μακρυγιαννάκης, Παπασπυρόπουλος, Ντακούλιας (70΄ Καραμπούλας), Νγκέλα, Χύσα, Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Κανάγιας, Μπλάτα, Γκόγκο (78΄ Σακκάς), Πέτσι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr