background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σταθερά σε θέση ισχύος Απόλλων και Άβυθος

ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ «ΚΥΝΗΓΙ» ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Στον 2ο γύρο …πάτησε από την προηγούμενη αγωνιστική ο 2ος όμιλος της Γ΄ κατηγορίας, με αξιοσημείωτο γεγονός τη νίκη της Φλόγας Κ. Καστριτσίου 1-0 τους Πετεινούς, ανοίγοντας έτσι την «ψαλίδα» που χωρίζει την ομάδα των Πετεινών με τα πρωτοπόρα σωματεία της Αιγιάλειας, Απόλλωνα Αιγίου και Αβυθο. Παράλληλα όμως προσφέρονται καλές πιθανότητες στην ομάδα της Φλόγας να κινηθεί απειλητικά προς την κορυφή, έχοντας τέσσερα παιχνίδια λιγότερα. Τα δυο από αυτά είναι με ΠΑΟΚ Π. και Αίαντα Π. που καταλαμβάνουν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα, γεγονός που θα σημάνει απώλειες βαθμών εκατέρωθεν.

Συμπλήρωσε δυο παιχνίδια λιγότερα η Άβυθος

Δεν έπαιξε στην 12η αγωνιστική η Άβυθος στην Πάτρα με τον Αίαντα, έχοντας νωρίτερα όμως ενημερώσει την ΕΠΣ Αχαΐας για τον γάμο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χριστόπουλου, που τυγχάνει να είναι γιος του πρώην προέδρου της ομάδας Οδυσσέα.
Παράλληλα υπάρχει σε εκκρεμότητα και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στο οποίο η Άβυθος φιλοξενεί τον Φοίνικα Αγυιάς. Δυο παιχνίδια που αν κερδηθούν προσθέτουν 6 βαθμούς στην Άβυθο και διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα μειώνεται σε δυο βαθμούς.

Τρεις και …κάηκε το Σκεπαστό

Το Σκεπαστό Καλαβρύτων δεν παρουσιάστηκε στα Προσφυγικά για την αγωνιστική υποχρέωση που είχε με τον ΠΑΟΚ Π. Αυτή ήταν η 2η φορά που η ομάδα των Καλαβρύτων απουσίασε από προγραμματισμένο παιχνίδι κι αν το κακό τριτώσει, τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr