background img
banner
banner

Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ»

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης, μας προσκαλεί τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου  και ώρα 12.00 μμ. στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ Βέργη (Ζαΐμη 21, Πάτρα) για την παρακολούθηση του Εργαστηρίου με θέμα τηχορήγηση σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» στο πλαίσιο υλοποίησηςτου έργου «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Το εργαστήριο υλοποιείται σε συνέχεια των ενεργειών προβολής της δράσης Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» που έχει ως στόχο τηνανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της περιοχής μας καιπεραιτέρω την προβολή της γαστρονομικής παράδοσης και της ιδιαίτερηςταυτότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση των σχετικών τουριστικώνεπιχειρήσεων και των τοπικών παραγωγών αναφορικά με τους στόχους, τηδιαδικασία εφαρμογής του Σήματος, τα στάδια χορήγησης και τα οφέλη από τησυμμετοχή στη δράση Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ».

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιασθούν οι διαδικασίες πιστοποίησηςεπιχειρήσεων και παραγωγών που επιθυμούν να λάβουν το σχετικό σήμα, αλλά καιοι τρόποι προβολής τους από την ΠΔΕ. Τέλος, θα υπάρξει παρουσίασηπαραδοσιακών συνταγών από Σεφ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr