background img
banner
banner

13 μετάλλια κατέκτησαν Αιγιώτες μαθητές στους σχολικούς αγώνες σκάκι

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα οι ετήσιοι σχολικοί αγώνες σκάκι της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Οι αγώνες περιλάμβαναν δύο μέρη, το ομαδικό και το ατομικό πρωτάθλημα, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Οι σκακιστές που συμμετείχαν, διακρίθηκαν και εκπροσώπησαν τα σχολεία της Αιγιάλειας, ήταν αποκλειστικά στο σύνολό τους, σκακιστές του συλλόγου Α.Σ.Ο.Α., κατακτώντας 13 μετάλλια.

Η σκακιστική οικογένεια του Α.Σ.Ο.Α., με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί την Ε.Α.Π για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση. Επίσης, τονίζει: ΄΄Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ», στον πτυχιούχο σχολικό προπονητή του συλλόγου μας Νικολακόπουλο Νίκο, την «ψυχή» και τον ακούραστο δάσκαλο της όλης προσπάθειας. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές μας, για τη συμμετοχή, την υπομονή, το ευ αγωνίζεσθε, την έμπνευση, το κέφι, γιατί όλα αυτά μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι και να θέσουμε υψηλότερους στόχους ως σωματείο. Τέλος να συγχαρούμε για την εξαιρετική παρουσία της ,την αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Κορδού, που ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών προπονήσεις με τον Ν.Νικολακοπουλο, κέρδισε πολλές διακρίσεις και εφ εξής θα δηλώνει το «παρών» σε αγώνες και από την θέση του διαιτητή σκακιού.

Κατά το ομαδικό πρωτάθλημα έλαβαν τη 2η θέση, αργυρό μετάλλιο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου με ομάδα αποτελούμενη από τους Παρασκευή Αντωνοπούλου, Μιχάλη Ψύχα, Ηλία Τρίψα, Νίκο Ρέσσο και το Β Γυμνάσιο Αιγίου με ομάδα τους, Ιωάννα Τσιλιγιάννη, Δημήτριο Αντωνόπουλο, Γιώργο Ζούμπο, Κωνσταντίνο Κορδά.

Στο ατομικό διακριθήκαν οι εξής: Νήπια: Κωτσάκης Ρωμανός – Χρυσό, Α Δημοτικού Ντρίνιας Αργύρης – Αργυρό, Β Δημοτικού Ρέσσου Αφροδίτη –Αργυρό, Δ Δημοτικού Καρέλη Κων/να- Αργυρό, Καρυφυλάκης Λεωνίδας- Διονύσιος- Χάλκινο, Ε Δημοτικού Γιαλελής Κων/νος – Χρυσό, Αντωνοπούλου Παρασκευή – Χάλκινο, ΣΤ Δημοτικού Νικολακόπουλος Λεωνίδας –Μάριος – Αργυρό, Α Γυμνασίου Λαγαρού Εύα- Χάλκινο, Β Γυμνασίου Αντωνόπουλος Δημήτριος – Χάλκινο, Λύκειο Μαγκλάρας Παναγιώτης – Αργυρό.

Η πρόεδρος του συλλόγου Μερτίκα Κατερίνα και σύσσωμο το Δ.Σ συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους τους αθλητές και τους γονείς του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη , την υποστήριξη ,το αγωνιστικό πνεύμα και εύχονται υγεία, προκοπή και πρόοδο και στιγμές γεμάτες χαρά και εμπειρίες δημιουργικές΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr