background img
banner
banner

Αναβολή της παρουσίασης υποψηφίων της παράταξης Καλογερόπουλου

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Το τριήμερο εθνικό πένθος και κυρίως η ανείπωτη θλίψη, δεν θα μπορούσαν να μην αναβάλλουν την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1 Μαρτίου εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων του συνδυασμού «Αιγιάλεια Τώρα», του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου. Η παρουσίαση ορίστηκε για την προσεχή Κυριακή, στο «Πολύκεντρο».

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη το πρωί της Τετάρτης, επισημαίνονται τα εξής: ΄΄Σήμερα για την «Αιγιάλεια Τώρα» και εμένα, στο «Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο», θα ήταν ένα απόγευμα αισιοδοξίας, εμπιστοσύνης και προοπτικής για την πόλη μας. Ο χαιρετισμός για τους παλιούς και το καλωσόρισμα στους πολλούς καινούριους υποψήφιους του συνδυασμού μας, είναι για εμάς στιγμή χαράς και ευθύνης μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, ανάμεσά τους και νεαρά παιδιά δεν επιτρέπει σε κανένα μας να εξαιρεθεί από τη συλλογική θλίψη. Δίνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους των άδικα και πρόωρα χαμένων επιβατών του μοιραίου τρένου. Η παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού μας αναβάλλεται για την Κυριακή 5, Μαρτίου 2023 και ώρα έξι το απόγευμα στον ίδιο χώρο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr