background img
banner
banner

Έγκριση τριών θέσεων για το Πρωτοδικείο Αιγίου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Γ. ΜΠΕΣΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ

Την πληροφορία ότι εγκρίθηκαν τρεις θέσεις για υπαλλήλους στο Πρωτοδικείο Αιγίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αχαΐας Γιώργος Μπέσκος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του διότι οι αγώνες από Δικηγορικό Σύλλογο και Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Αιγίου, είχαν αποτέλεσμα…

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αιγίου βρίσκεται σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενος για τον αποδεκατισμό των υπηρεσιών του Πρωτοδικείου από προσωπικό, ενώ και ο Δικηγορικός Σύλλογος, με τον κ. Μπέσκο στην προεδρία του, έχει ασκήσει πιέσεις για προσλήψεις προσωπικού.

Την Δευτέρα 29 Μαΐου, ο κ. Μπέσκος, εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, γνωστοποίησε τα εξής: ΄Όπως μόλις ενημερώθηκα από το γραφείο του υπουργού, εγκρίθηκαν 3 θέσεις για υπαλλήλους στο Πρωτοδικείο Αιγίου στον επερχόμενο διαγωνισμό για πλήρωση θέσεων μονίμων δικαστικών γραμματέων. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του Δ.Σ. ΑΙΓΙΟΥ και τους δικαστικούς υπαλλήλους για τους αγώνες τους και τη συνδρομή τους στην επίτευξη του στόχου μας που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους και την κοινωνία μας. Μετά την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου που ολοκληρώνεται σύντομα και την ενδυνάμωση στη στελέχωσή του, συνεχίζουμε ενωμένοι τους αγώνες μας για την απρόσκοπτη λειτουργία του Πρωτοδικείου Αιγίου προς όφελος της κοινωνίας μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr