background img
banner
banner

Γεώργιος Β. Λαμπρόπουλος: Στις εκλογές διακυβεύεται η ίδια η Εθνική μας υπόσταση

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

Αχαιοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι, κατεβαίνω για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 21-05-2023 γιατί τις θεωρώ τις πλέον κρίσιμες και καθοριστικές της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.

Η Ελλάδα μας διέρχεται μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

Σε αυτές τις εκλογές της 21-05-2023 διακυβεύεται η ίδια η Εθνική μας υπόσταση, η Εθνική Ανεξαρτησία η ίδια η ύπαρξη μας ως λαού και Έθνους. Τα συστημικά κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα καθώς και η σημερινή αντιπολίτευση σε αγαστή συνεργασία, συσσωρεύουν δεινά για την χώρα και τους πολίτες της και μας οδηγούν συνεχώς από ήττα σε ήττα, σε ένα βόρβορο διαφθοράς και ξεπουλήματος της Εθνικής κυριαρχίας προετοιμάζοντας μας για τις «Πρέσπες του Αιγαίου», με απόλυτο συντονισμό, προγραμματισμό και δόλια μεθόδευση. Η ψήφος μας σε κόμματα εκτός κοινοβουλίου είναι επιτακτική και αδιαπραγμάτευτη άλλως θα οδηγηθούμε σε ένα εφιάλτη πουν δεν θα έχει προηγούμενο.

Η συμμετοχή μου στο νεοσύστατο κόμμα «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» και η συστράτευσή μας με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» απαντά στο παλλαϊκό αίτημα για ενότητα των δημοκρατικών πατριωτικών κομμάτων που παλεύουν αδιαπραγμάτευτα για την αναγέννηση της Ελλάδας που μας αξίζει και μας κάνει περήφανους.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε τέλος σε αυτό τον κατήφορο της διαφθοράς, της αναξιοπρέπειας, του εξευτελισμού, της κατάφωρης αδικίας χωρίς τιμωρία, της καταπάτησης του Συντάγματος και της απόλυτης χειραγώγησης της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης που έχει μετατραπεί ανερυθρίαστα σε «θεραπαινίδα» της Εκτελεστικής εξουσίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ το σάπιο κατεστημένο και το εφιαλτικό μέλλον που προετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr