background img
banner
banner

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου με τους κομμωτές Αιγιάλειας και Καλαβρύτων

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, συνεχίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της στον κλάδο των κομμωτών, συναντήθηκε με τον Σύλλογο Κομμωτών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των κομμωτών, έθεσαν στην κ. Αλεξοπούλου ζητήματα που τους απασχολούν όπως η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η μείωση του ΦΠΑ, η εξαίρεση των κομμωτών από την καταβολή πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής, ο έλεγχος της παράνομης εργασίας με αλλαγή νομοθεσίας, η επιστροφή του κλάδου στο βιοτεχνικό τομέα και όχι στην παροχή υπηρεσιών που είναι σήμερα, η αλλαγή του ορίου συνταξιοδότησης και η επιβολή πλαφόν στον κλάδο τους, για την τιμή της κιλοβατώρας στο ρεύμα από τους παρόχους ενέργειας.
Η κ. Αλεξοπούλου έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της για τα ζητήματα του κλάδου των κομμωτών με παρεμβάσεις καθ’ όλη την κοινοβουλευτική της θητεία στα αρμόδια υπουργεία, με πιο πρόσφατη τη συνάντηση των κομμωτών της Πάτρας με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

΄΄Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει παρέμβει ήδη με νομοθετική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού, θέτοντας ως προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου με άμεσες παρεμβάσεις στην επόμενη τετραετία΄΄, επισημαίνεται εκ μέρους της βουλευτή Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr