background img
banner
banner

Συνεχίζει τις προβολές ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»

ΜΕ «ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ» ΚΑΙ «FAST X» ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Με τις ταινίες «Η μικρή γοργόνα» και «Fast X» (δεύτερη εβδομάδα προβολής), συνεχίζει το πρόγραμμά του, από την Πέμπτη 25 έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων» στο Αίγιο.

Πρόγραμμα προβολών

Την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου: 18:30: Η μικρή γοργόνα (υποτιτλισμένο). 21:00: Fast X. Από το Σάββατο 27 έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου: 18:30: Η μικρή γοργόνα (μεταγλωττισμένο), 21:00: Fast X. Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Fast X

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το «Fast X», που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Η Μικρή Γοργόνα

«Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ» είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του Βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή, η Άριελ λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr