background img
banner
banner

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Η ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Όταν μιλάμε για προεκλογική συγκέντρωση, η προσέλευση του κόσμου αποτελεί το κυρίαρχο σημάδι για το αποτέλεσμα των εκλογών, επιπλέον αν η πολιτική εκδήλωση έχει παλμό και συγκίνηση, τότε μιλάμε για αλλαγή σκηνικού.

Ήταν λοιπόν η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, που μίλησε στο Αίγιο την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση (πάνω από 600 άτομα) στην αίθουσα Μαργαρίτα στο ξενοδοχείο Telis, φανερά συγκινημένη από την υποδοχή που της επιφύλαξε η Αιγιάλεια.

«Δεν θα μπορούσα να μην κάνω την πρώτη μου μεγάλη εκδήλωση εδώ, πάλι στην Αιγιάλεια, που δούλεψα ως πολιτικός μηχανικός σε πολλά έργα, όπως τότε, το 2018, που με κάλεσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και το έκανα. Αφιέρωσα ατελείωτες ώρες εργασίας και έκανα εκατοντάδες χιλιόμετρα την τετραετία μου πέρασε για να μεταφέρω από κάθε γωνιά της Αχαΐας και από την Αιγιάλεια τη φωνή και τα αιτήματά σας στη Βουλή και στην Κυβέρνηση», ανέφερε η κα Αλεξοπούλου.

«Προσωπικά, το 2019 που ήμουν για πρώτη φορά υποψήφια Βουλευτής, υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.
* Για να εκπληρώσω εκείνη την υπόσχεση, αφιέρωσα ατελείωτες ώρες εργασίας και έκανα εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, την τετραετία που πέρασε.
* Για να είμαι σε κάθε γωνιά του νομού, από την αρχή – και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο.
* Για να μεταφέρω τη φωνή και τα αιτήματα της Αιγιάλειας στη Βουλή και στην κυβέρνηση.
* Για να καταθέτω προτάσεις και να διεκδικώ λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας,» σημείωσε στην ομιλία της η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Τα έργα στην Αιγιάλεια και την Αχαΐα

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της, τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Είμαι άνθρωπος του αποτελέσματος, των πράξεων και των έργων.
Έργων, όπως αυτά που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Αιγιάλεια, μεταξύ των οποίων:
* Η αποκατάσταση του Ιερού Ναού τής Παναγίας Τρυπητής
* Η σιδηροδρομική σύνδεση Κιάτου – Αιγίου
* Η ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου του Αιγίου, στην Οδό Μητροπόλεως
* Η αναβάθμιση του νοσοκομείου Αιγίου
* Το νέο διυλιστήριο νερού στον ποταμό Σελινούντα
* Το νέο εργοστάσιο της ΕΒΟ, των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Αυτά και άλλα έχουν ολοκληρωθεί, εξελίσσονται ή περιλαμβάνονται στο γιγαντιαίο πρόγραμμα πλέον των 80 έργων για όλη την Αχαΐα, με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 3,7 δισ. ευρώ, που έχει ήδη εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός.» «Ζητώ τη ψήφο σας, γιατί οραματίζομαι για την επόμενη τετραετία, την προσέλκυση επενδυτών στην Αχαΐα, προσωπικό μου στοίχημα αλλά και στοίχημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη», κατέληξε η κα Αλεξοπούλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr