background img
banner
banner

“Kεκλεισμένων των θυρών” ο πρώτος τελικός Αστέρα Τέμενης – ΕΑ Παραλίας!

Ο Αστέρας Τέμενης τιμωρήθηκε από την ΕΣΚΑ-Η για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την ΕΑΠ και έτσι, στον πρώτο τελικό της ερχόμενης Κυριακής με την ΕΑ Παραλίας θα υποδεχτεί χωρίς θεατές την ΕΑ Παραλίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την ΕΣΚΑ-Η ανακοινώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή στην συνεδρίαση της στις 22-05-23 , επέβαλε στην ομάδα Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ την ποινή 1 αγωνιστικής «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ » σύμφωνα με το πειθαρχικό Δίκαιο της Ε.Ο.Κ.
Η ανωτέρω ποινή αφορά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ-Η, στις 17-05-2023 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜ. – Ε.Α.Π στο Κλ. Γυμναστήριο Αιγίου.
Επομένως ο αγώνας Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ – Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ Για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ανδρών 2022-2023 , Που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-05-23 και ώρα 20.30 στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ».
Με τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε από την ΕΣΚΑ-Η και η Αγυιά για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΕΑΠ (14/5, ημιτελικά πλέι-οφ), μετά από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr