background img
banner
banner

Δυνατή εκπροσώπηση από Αιγιάλεια στην Super League 1

Ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

Επιτέλους και ο νομός μας θα έχει παρουσίες και φωνή στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Ο διαιτητής Κώστας Ανδριανός το περίμενε πως και πώς να πάρει με την αξία του την προαγωγή στην Super League 1 και δικαιώθηκε.

Παρέα θα του κάνει ως βοηθός διαιτητή και ο Σπήλιος Οικονόμου. Ο αδελφός του Χρήστου Οικονόμου που αγωνίζεται στον Παναιγιάλειο προήχθη ως βοηθός στην Α΄ Εθνική, θα συναντήσει εκεί και τον Ανδρέα Μεϊντανά. Επίσης ένας ακόμα άξιος διαιτητής του νομού μας ο Αλέξανδρος Φωκάς, ανήλθε στην SuperLeague 2.

Κώστας Μεσάζος: «Δικαιώνεται η Επιτροπή Διαιτησίας»

Ο επίσης Αιγιώτης Κώστας Μεσάζος, Εκπαιδευτής / Παρατηρητής ΕΠΟ / ΕΠΣΑ, βοηθός υπεύθυνου Εκπαίδευσης ΕΠΣ Αχαΐας, ιδιαίτερα χαρούμενος από τις προαγωγές που είχαμε στο νομό μας, εκφράζει την άποψή του στο Protionline.gr.

«Ικανοποίηση στην Επιτροπή Διαιτησίας και στο Τμήμα Εκπαίδευσης επέφερε η ανακοίνωση των πινάκων των Εθνικών Κατηγοριών Διαιτησίας 2023-2024.

Μετά από έξι χρόνια απουσίας Αχαιού διαιτητή από τη μεγάλη κατηγορία, ο Κώστας Ανδριανός από προχθές βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία μεταξύ των 27 διαιτητών της Super league.Η ΚΕΔ επιβράβευσε τη δίχρονη συνεχόμενη πολύ καλή παρουσία του σε όσους αγώνες τον όρισε, όπως επίσης και η άνοδος στη Super league του βοηθού Σπήλιου Οικονόμου που ήδη βρισκόταν από πέρυσι στην κατηγορία Development και έπεισε με την αγωνιστική του δράση ότι αξίζει να αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Επίσης η άνοδος στη Super league.2 του Αλέξανδρου Φωκά που είχε μια πολύ καλή χρονιά σε τοπικό και εθνικό επίπεδο αποτιμάται θετικά.

Ακόμα στους πίνακες παρατηρητών Super league2.τοποθετήθηκε ο διεθνής βοηθός Χρήστος Μπαλτάς, στους πίνακες παρατηρητών Γ Εθνικής, επανέρχεται ο Τάσος Χρυσόπουλος, ενώ πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Αιγιώτης Παναγιώτης Θεοφανόπουλος στους Παρατηρητές τέταρτης κατηγορίας.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία διαιτητή μας στη Super league κατ’ αρχάς δικαιώνει την Επιτροπή Διαιτησίας και το Τμήμα Εκπαίδευσης Διαιτησίας της Αχαΐας για το πολύπλευρο έργο τους σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο. Θα αποτελέσει κίνητρο για τους διαιτητές μας να αυτοβελτιωθούν μέσω της εκγύμνασης, της εκπαίδευσης και της αγωνιστικής προσφοράς τους, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις στις Εθνικές Κατηγορίες. Θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προσελκύσουμε με τη βοήθεια όλων νέα παιδιά στο χώρο της διαιτησίας για να προσφέρουν στο άθλημα και να διακριθούν…Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά όταν οι μαθητές ξεπερνούν τους δασκάλους τους!»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr