background img
banner
banner

Έδωσαν τα χέρια Θύελλα Αιγίου και Φλόγα Ροδιάς

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Σε ένα ραντεβού ανταποδωτικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, οι εκπρόσωποι των σωματείων Θύελλας Αιγίου και Φλόγας Ροδιάς κατόπιν πολύωρης συζήτησης και ώριμης σκέψης πήραν τις αποφάσεις τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Θύελλας θα παραχωρήσει δανεικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το ρόστερ της Φλόγας.

Η λογική μας διατάζει ότι ένας ποδοσφαιριστής πλάθεται καλύτερα όταν λαμβάνει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες από τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας, με τα παραδείγματα να είναι πολλά (Παύλος Λιάτος, Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Βασίλης Αθανασίου, Κώστας Ασπρούκος, Μάριος Μητρόπουλος …) όταν η Θύελλα συνεργαζόταν με τον Αρη Κουνινάς.

Οι δυο πλευρές ανέλυσαν λεπτομερώς τον τρόπο που θα ξεκινήσει και θα συνεχίσει η συνεργασία, φωτογραφήθηκαν στο τραπέζι και με τις φανέλες των δυο σωματείων.
Ευελπιστούν να έχουν μια καλή συνεργασία για το καλό και των δυο ομάδων. Ο προπονητής της Θύελλας θα συναντηθεί με τον προπονητή της Φλόγας Γιώργο Αμασιάδη για να συζητήσουν πριν τις τελικές επιλογές της μετακίνησης των ποδοσφαιριστών.

Συνέχεια ανανεώσεων στην Αβυθο

Με ταχύτητα προχωρά στην Άβυθο το θέμα των ανανεώσεων. Η διοίκηση του σωματείου ανακοινώνει ακόμα έξι ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ που ανανέωσαν την συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και είναι οι: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Δημουλάς Βασίλειος, Καμπούρης Λεωνίδας, Μποδιώτης Θεοφάνης-Μιχαήλ, Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, Παπαδιονυσίου Δημήτριος.

Συνεχίζει την παράδοση με το πανηγύρι ο Απόλλων Αιγίου

Ένας θεσμός 35 χρόνων συνεχίζεται στο σωματείο του Απόλλωνα.
Η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της ομάδας που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση μέσα από μια όμορφη γιορτινή βραδιά, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 6 Αυγούστου.
Στο κέντρο «Δερβενάκι» ο Απόλλων διοργανώνει το φετινό του πανηγύρι, με γνωστούς καλλιτέχνες: Νίκος Ζωϊδάκης, Γιώργος Μπέκιος, Κώστας Σωτηρόπουλος, Δήμητρα Μπέκιου, Αρης Μουγκοπέτρος υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά στους πολυπληθείς παριστάμενους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr