background img
banner
banner

Δήλωση Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου για υποσχέσεις Σπηλιόπουλου – Γούτου

“Σε συγκέντρωση υποψηφίων του, ο κ.Σπηλιόπουλος υποσχέθηκε στους Αιγιαλείς “ένα σπίτι για όλους τους δημότες”. Ευπρόσδεκτη η υπόσχεσή του, όπως και εκείνες του υποψήφιου δημάρχου Χ.Γούτου.

Ο δημοκρατικός ανταγωνισμός των δημοτικών παρατάξεων πριν από τις εκλογές είναι σε κάθε περίπτωση γόνιμος. Προσφέρει καινούριες σκέψεις, ιδέες και προτάσεις πιθανά άγνωστες μέχρι χθες. Τις ακούω πάντα με ενδιαφέρον και γιατί όχι, υλοποίησης κάποιων από αυτές την επόμενη δημαρχιακή περίοδο.

Από το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Σπηλιόπουλου όμως, φάνηκε σε κάποια σημεία σαν να αγνοεί κάποια πράγματα. Είναι δυνατόν για παράδειγμα, να υπόσχεται κανείς “εκσυγχρονισμό των υποδομών και υπηρεσιών” αγνοώντας προφανώς ότι ο Δήμος Αιγιαλείας είναι ήδη ο δεύτερος στην Ελλάδα μετά το Δήμο Αθηναίων, που έχει κριθεί μετά από αξιολόγηση για τη γρήγορη εξυπηρέτηση πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης αιτημάτων τους ή το να μην λαμβάνεται υπόψιν η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης σε παραλιακούς οικισμούς, ενώ παράλληλα ήδη έχει ξεκινήσει και λειτουργεί η σύνδεσή τους με οικίες – επιχειρήσεις κλπ.;”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr