background img
banner
banner

Με Θανάση Νταγιούκλα στον πάγκο του ο Φοίνικας / Ζήρια

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις με την Ζήρια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με πρόεδρο τότε τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο να συνεργαστεί, μόνο που αυτή την φορά από την θέση του προπονητή στον Φοίνικα / Ζήρια.

Είναι ο Θανάσης Νταγιούκλας, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης τα βρήκε σε όλα με τον νέο πρόεδρο Χρήστο Βλάχο και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Ο νέος κόουτς δήλωσε συγκινημένος από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και επιστρέφει σε ένα γήπεδο που υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής.

Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Α΄ κατηγορίας εκτός από την Ζήρια, όπως με Αρη, Αστραπή, Αρόη, Πετεινούς…

Σαν προπονητής έχει δουλέψει σε Δόξα Παραλίας, Θύελλα Π., Περιβόλα, Πανιώνιο / Αχιλλέα, Αστέρα Λεοντίου…

Για την συνάντησή του με τον πρόεδρο Χρήστο Βλάχο και για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Θανάσης Νταγιούκλας δήλωσε στο Protionline.gr:
«Σίγουρα με συγκινεί το γεγονός που έρχομαι να υπηρετήσω από διαφορετική θέση μια ομάδα με την οποία έχω από το παρελθόν τις καλύτερες αναμνήσεις με συμπαίκτες και τη διοίκηση του Δημήτρη Μπαλαφούτη.
Συναντήθηκα με έναν πρόεδρο (Χρήστο Βλάχο) με όρεξη για δουλειά και με πολύ καλή φιλοσοφία. Αγαπάει την περιοχή, θέλει να τα κάνει όλα όμορφα και να σηκώσει επίπεδο στον Φοίνικα / Ζήρια.
Μου ζήτησε πηγαίνοντας βήμα – βήμα να παραμείνουμε πρώτα στην κατηγορία και στην πορεία να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, η οποία να μπορεί κάποια στιγμή να διεκδικεί την τύχη της και στην Α΄ κατηγορία.
Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και να ευχηθώ υγεία και καλό πρωτάθλημα.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr