background img
banner
banner

Συλλυπητήρια του Μητροπολίτη για τον θάνατο του Αθ. Σταυρόπουλου

ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Ο ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πληροφορούμενος τον αδόκητο θάνατο του Ιατρού Αθανάσιου Σταυρόπουλου, ο οποίος έπληξε σαν κεραυνός εν αιθρία την τοπική κοινωνία, μέσω ανακοίνωσής του, εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο προσφιλέστατός μας Αθανάσιος Σταυρόπουλος, ο οποίος διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του, τη γνησιότητα των αισθημάτων του και τη βαθιά χριστιανική πίστη του, άσκησε υποδειγματικώς το λειτούργημα της ιατρικής, ενώ ταυτόχρονα, αποτελώντας παράδειγμα γνήσιου χριστιανικού ήθους, θυσιαστικής προσφοράς και αλληλεγγύης και χαρακτηριζόμενος από ειλικρινή σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, προσέφερε εθελοντικώς επί σειρά πολλών ετών τις υπηρεσίες του στους τροφίμους του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «Αγάπης Μέλαθρον – Ο Άγιος Χαράλαμπος».

Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως, τα Μέλη του Ιδρύματος, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, με τον οποίον ο μακαριστός Αθανάσιος Σταυρόπουλος συνεργάστηκε για πολλά έτη, προσεύχονται ο Αρχηγός της ζωής και Νικητής του θανάτου, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, να αναπαύσει και να τάξει την ευγενή ψυχή αυτού εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς Δικαίων. Ας είναι αιωνία η μνήμη του!».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr