background img
banner
banner

Υπολείπεται μία εργολαβία για Κορίνθου – Κανελλοπούλου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Συζήτηση για την ασφαλτόστρωση των οδών Κορίνθου και Κανελλοπούλου έγινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη.
Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούνιας έθιξε το θέμα, παρατηρώντας ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί με τις γνωστές συνέπειες για τα διερχόμενα οχήματα και επικινδυνότητα και τους πολίτες.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούνιας κατηγόρησε τον δήμαρχο για επικοινωνιακή πολιτική της δημοτικής αρχής και ότι «κάνει το μαύρο – άσπρο», φέρνοντας ως παράδειγμα την ασφαλτόστρωση της οδού Κορίνθου και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν όταν είχε ξεκινήσει το έργο, αναφέροντας ωστόσο ότι έχει μείνει με «μπαλώματα» εδώ και μήνες και κυρίως χωρίς διαγράμμιση.

Η απάντηση του δημάρχου

Απαντώντας του, ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος επισήμανε πως η ασφαλτόστρωση των οδών Ζωοδόχου Πηγής, Κανελλοπούλου και Κορίνθου δεν ήταν καν στα αρχικά σχέδια και για χρόνια εκκρεμούσε το έργο από την Περιφέρεια. Κατόπιν ωστόσο παραινέσεων της δημοτικής αρχής, η Περιφέρεια έκανε αποδεκτό το αίτημα, ωστόσο έπρεπε να γίνει έξτρα έργο με τρεις εργολαβίες. Οι δύο, όπως είπε, εκτελέστηκαν ωστόσο ο τρίτος εργολάβος είναι σε φάση να ξεκινήσει οσονούπω κάτι για το οποίο ωστόσο δεν ευθύνεται η δημοτική αρχή.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr