background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ Θ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ: “Το κενό είναι δυσαναπλήρωτο”

Με αφορμή την τραγική είδηση της απώλειας του Συμπολίτη μας, Ιατρού, Θανάση Σταυρόπουλου, ο κ. Χρήστος Γούτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του Θανάση Σταυρόπουλου, ενός Συμπολίτη που υπήρξε λαμπρό υπόδειγμα Επιστήμονα και Ανθρώπου της προσφοράς, απλώνει διάπλατα την σκιά της θλίψης και του πένθους στον καθένα μας ξεχωριστά και συνολικά στην τοπική μας κοινωνία, την οποία ο ίδιος κόσμησε ως αξιόλογο μέλος της.

Το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Η ίδια η ύπαρξη και διαδρομή του Θανάση Σταυρόπουλου, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε για να υπηρετήσει την κοινωνία και τους συμπολίτες του, από την Ιατρική αλλά και την Αυτοδιοίκηση, «φώτισε» τον δρόμο που όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε απαρέγκλιτα.

Προσωπικά, αποχαιρετώ έναν εξαίρετο Συνάδελφο. Ομολογουμένως τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις.

Απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και όλους όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του. Το παράδειγμα και η στάση ζωής του ας γίνουν «Οδηγός» για όλους μας».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr