background img
banner
banner

Α Κατηγορία: Λίγες οι προσθήκες στα σωματεία της περιοχής μας

Απομένει κάτι περισσότερο από ένας μήνας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας (16-17 Σεπτεμβρίου), με τις περισσότερες ομάδες να έχουν μπει στον …πρόλογο της προετοιμασίας και να ενισχύουν τις θέσεις που απαιτούν πρόσθετο έμψυχο υλικό.

Στην Αιγείρα / Ακράτα που παρέμεινε στην Α΄ κατηγορία, μετά από καθυστέρηση ξεκίνησαν οι μεταγραφές, ενώ ανακοινώθηκε και η απόκτηση του επιθετικού Γιώργου Ροδόπουλου από τον Παναιγιάλειο.

Στην Θύελλα Αιγίου περιμένουν την ολοκλήρωση ενίσχυσης σε 2-3 περιπτώσεις και όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος είχαμε προαγωγές στην μεγάλη ομάδα από την Κ16.
Είναι οι γεννημένοι το 2007: Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Ευσταθίου, Γιώργος Βαγενάς, Κώστας Κουνάβης και ο Αλέξανδρος Μεντζελόπουλος (2008).

Στην ΑΕ Καλαβρύτων κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με δυο παίκτες που συζητούν (επιθετικός, αμυντικός) για να εντάξουν στην ομάδα.
Από την Κ16 θα μετακινηθούν στην μεγάλη ομάδα οι εξής: Παναγιώτης Δαφαλιάς, Δημήτρης Παπασωτηρίου, Κυριάκος Σεμερτζίδης, Παντελής Πανουτσακόπουλος, Σοφοκλής Τσάκαλος.

Έχουν ενισχυθεί με το παραπάνω τα ιστορικά σωματεία

Βαρύ πυροβολικό θυμίζει η ενίσχυση και το γεμάτο ποιότητα ρόστερ των ομάδων που αποτελούν τα ονόματα στην Α΄ κατηγορία. Το γεγονός ανεβάζει τον ανταγωνισμό στο ζενίθ και οι τρεις εκπρόπωποι της περιοχής μας θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να την βγάλουν …καθαρή από την φετινή αγωνιστική σεζόν. Μια αναφορά στα ρόστερ των μεγάλων σωματείων της Α΄ κατηγορίας, μαρτυρά την δυναμική που θα διαθέτουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ας δούμε τι έχει προκύψει μέχρι τώρα με το έμψυχο υλικό τους:

Αχαϊκή: Με την τελευταία προσθήκη του Νίκου Ντόμα δείχνει ότι θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Είχαν προηγηθεί οι επιστροφές των Βασίλη Καζαντζή, Mάκη Βαλογιάννη και η απόκτηση των Λέανδρου Κόκκινου, Θανάση Κουτρούμπα, Θανάση Κωνσταντινόπουλου, Παναγιώτη Πλέγα και Βαλάντη Μπαλασόπουλο.
Ανανέωσαν οι Παναγιώτης Κατσίνας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Κλήσης, Γιάννης Μαρκεζίνης, Σταύρος Μπίκος, Κώστας Μπίκος, Θανάσης Φωτόπουλος, Γιάννης Σέρμπος, Θανάσης Καούρης και Μάριος Μούζος. Αποχώρησαν οι Γιάννης Δρόσος, Νίκος Μούζος, Αντώνης Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Ανδρικόπουλος και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

ΑΠΣ Πάτραι: Η πρώτη ανανέωση έγινε και ο Θόδωρος Σαμπανέι θα φοράει τα «πράσινα» και τη νέα σεζόν. Ακολούθησαν οι Δημήτρης Στανής, Νίκος Φωτόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος. Επίσης, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με παίκτες που θα τους βοηθήσουν, όπως ο Γιάννης Γαβριήλ ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου και ο Δημήτρης Λεγάτος που φορούσε την φανέλα του Διαγόρα. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Νίκος και Θόδωρος Βλασσόπουλος.

Διαγόρας: Στο στρατόπεδο του Διαγόρα Βραχνεΐκων μετρούν περισσότερες αποχωρήσεις ωστόσο η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη έχει αρχίσει να κινείται μεθοδικά, κυρίως αποκτώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πέντε είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τη συνεργασία τους με την ομάδα των Βραχνεΐκων.
Αυτές είναι ο Ακης Τσεκούρας, ο Γιάννης Σκούρτας, ο Μάριος Καραμπούλας, ο Νίκος Γκολφινόπουλος και Θανάσης Τζουραμάνης.
Ο Διαγόρας ενισχύθηκε με τους Γιάννη Μπουρίκα, Φώτη Γκολφινόπουλο, Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Νίκο Χουσελά, Δημήτρη Μαλτέζο, Αρη Μπουρνάκα, Παύλο Κόκκιο και Αγγελο Διαμαντόπουλο. από τον σύλλογο αποχώρησαν οι Κίμης Αποστολόπουλος, Σωτήρης Νικολακόπουλος, Ραφαήλ Σιδέρης, Νίκος Καφεντζής, Αλέξης Αναστασοβίτης, Φώτης Γεωργαντόπουλος, Κώστας Θανόπουλος, Δημήτρης Λεγάτος και Γιάννης Σταυρόπουλος.

Θύελλα Πατρών: Η ιστορική ομάδα έχει ανακοινώσει τρεις μεταγραφές οι οποίες προσθέτονται στο ήδη πολύ ποιοτικό ρόστερ. Την αρχή έκανε ο Γιάννης Πουρνατζής και ακολούθησαν δύο τερματοφύλακες οι Κώστας Μπαρδάκης και Μιχάλης Σιδέρης, Μιχάλης Μιχαλόπουλος, επέστρεψαν οι αδελφοί Νίκος και Θόδωρος Βλασόπουλος, ενώ έχουν παραμείνει όλοι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Επέστρεψαν οι Απόστολος Βέρρας από τον Φαραϊκό καθώς και οι Γαβριήλ Ξένος και Γιάννης Παντελής, οι οποίοι την περσινή χρονιά φόρεσαν ως δανεικοί την φανέλα του Απόλλων Εγλυκάδας.
Επίσης, ενισχύεται η συνεργασία με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας, που θα κατέβει τελικά στη Β’ Κατηγορία με παίκτες από τον Ωλενιακό, o οποίος θα συμμετάσχει στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣΑ.

Πανμοβριακός: Πιο δυνατός από πέρυσι φαίνεται ότι θα είναι ο Πανμοβριακός με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει. Στην ομάδα παρέμειναν οι Αντώνης Ρουμπάτος, Νίκος Πυρρής, Διαμαντής Παναγόπουλος, Ηλίας Παπαδάτος, Γιώργος Κοκκίνης, Γιώργος Λιάκος, Νίκος Καρακάσης, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κυριακόπουλος, Νίκος Ζέκθι. Ενισχύθηκε με τους Ανδρέα Χούσα, Μιχάλη Σπανό, Νίκο Φραγκούλια, Δημήτρη Φραγκούλια, Παναγιώτη Τσιρίκο, Νίκο Μπακάλη και Ηλία Κουλούρη.
Ωστόσο, δεν έλειψαν οι αποχωρήσεις με τους Ανδρέα Κουραχάνη, Αυγερινό Δημητρακόπουλο, Τάσο Μπουρδέκα και Μάκη Βαλογιάννη να αποτελούν και επίσημα παρελθόν.

Αρης Πατρών: Παρά την ψυχρολουσία από την περσινή χρονιά, που ο Αρης Πατρών δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό των play-offs, οι κινήσεις που έγιναν ήταν πιο μεθοδικές και πιο …ποδοσφαιρικές. Στους «κόκκινους» παρέμειναν οι Γιάννης Μπούμπαλης, Αρης Αναστασοβίτης, Μίλτος Μητρόπουλος, Νίκος Γράβαλος, Γιώργος Λάτσης, Γιώργος Μενύχτας και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ο Γιάννης Σπανός.
Ενισχύθηκε με τους Ραφαήλ Σιδέρη, Γιάννη Σταυρόπουλο, Φώτη Γεωργαντόπουλο, Θάνο Νικολόπουλο, Μπάμπη Σταθόπουλο, Γιώργο Τσιρίνη, Ντίνο Φούφουλα, Ατίλιο Λιμάτσι και Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο. Από την ομάδα όμως αποχώρησαν οι Σταύρος Αγγελής και Σταύρος Δημόπουλος.

Ατρόμητος Πατρών: Με υψηλές βλέψεις ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του Ατρομήτου Πατρών με τους «πορτοκαλί» να θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ηδη ανανέωσε ο Νίκος Γκότσης και ο Δημήτρης Χριστόπουλος.
Η ομάδα του Σάκη Πεφάνη έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους Νίκο Μούζο, Ακη Κωστή, Σταύρο Τσάτο, Σωτήρη Νικολόπουλο, Κίμη Αποστολόπουλο, Γιάννη Κακαφώνη και τον έμπειρο σκόρερ Βαγγέλη Γκάτση, ενώ πρεσάρει τον Λυμπέρη Στεργίδη. Παράλληλα αποχώρησε από τον σύλλογο ο Δημήτρης Τσίτσαρης και ο Γιάννης Καλλιακμάνης.

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου: Στον Κεραυνό θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν οι Βύρωνας Κούστας, Παναγιώτης Καραχανίδης, Θύμιος Αργυρόπουλος, Ανδρέας Τρίγκας, Ηλίας Ασκούνης, Νίκος Μποσγανάς, Γιάννης Καϊμακάς, Αντώνης Σαρρής, Νίκος Μπαδάς, Γιάννης Κασιώνης, Λευτέρης Μπάρλας, Γιώργος Χαλκιόπουλος, Δημήτρης Τσάπαλος, Σπύρος Πρέμπτος και Πέτρος Στασινός. Επίσης η ομάδα του Αγίου Βασιλείου ενίσχυσε το ρόστερ της με τους Ανδρέα Κουραχάνη, Δημήτρη Χριστόπουλο, Δημήτρη Τσεγγενέ, Βασίλη Τασσόπουλο, Νικηφόρο Κάνιστρα, Σταύρο Αγγελή, Παναγιώτη Φλωρόπουλο και Κωνσταντίνο Τελέγκο. Αποχώρησαν οι Γιώργος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Μανθόπουλος, Αρης Μπουρνάκας και Αγγελής Μπακατσέλος.

Εθνικός Πατρών: Με δυο πρόσφατες πολύ καλές μεταγραφές μπαίνει στο παιχνίδι και ο Εθνικός Πατρών. Η ιστορική ομάδα ανακοινωσε τους Ανδρέα Σπανό (Παναιγιάλειος), Ανδρέα Λαζανά (Κεραυνός).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr