background img
banner
banner

Αγιασμός και έναρξη της αγωνιστικής σεζόν στον Αθηνόδωρο Αιγίου

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ Ο “ΠΗΧΗΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙΒΟΥ – ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ

Επίσημη “πρώτη” την προηγούμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου για τον Αθηνόδωρο με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, που τέλεσε ο π. Βασίλειος Νικολόπουλος. Παράλληλα επισφραγίστηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν στο σύλλογο στίβου του Αιγίου με τον “πήχη” να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά μετά τις μεγάλες επιτυχίες και τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές/τριες μέσα στο 2023. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπου Μπονάνου, του προέδρου του ΝΠΔΔ, Τάκη Ανδριόπουλου και των αντιδημάρχων Γιώργου Φραγκονικολόπουλου και Βασίλη Χριστόπουλου.

Στο δημοτικό στάδιο Αιγίου παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Ραμπαβίλας Φάνης (μέλος της δημοτικής ενότητας Αιγίου), Τσερεντζούλιας Χρήστος (Πανελληνιονίκης στην ποδηλασία με διεθνείς διακρίσεις, Αρβανίτη Δήμητρα (με σημαντική προπονητική προσφορά στην ιστιοπλοΐα), Τρακαδάς Κων/νος, Φωτιάδης Στέφανος (μέλος της Χορωδίας Αιγίου) και Χριστοπούλου Παναγιώτα (πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος). Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος Νίκος Μπαλάσης (εκπαιδευτικός) και ο Τάκης Γεωργακόπουλος, μέλος Δ.Σ. (ιατρός πνευμονολόγος)

Τιμητική πλακέτα στην Παναγιώτα Μεντζελοπούλου

Ξεχώρισε ωστόσο η παρουσία της Παναγιώτας Μεντζελοπούλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Κ18 και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Για το λόγο αυτό της απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία του σύγχρονου κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες.

“Οι ευχαριστίες μας προς όλους είναι αυτονόητες. Οφείλουμε ευχαριστίες σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας με κάθε ιδιότητα. Ευχαριστούμε οπωσδήποτε τους χορηγούς μας, Εταιρεία ΚΡΙΝΟΣ, Κρεοπωλεία ΤΣΙΝΟΥΚΑΣ , Ζαχαροπλαστεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Εταιρεία FUJITSU. Ισχυρή θα είναι και φέτος η στήριξη τους στις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα δε στην προμήθεια αθλητικού υλικού και στη συμμετοχή περισσότερων αθλητών σε περισσότερους αγώνες καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Πιστεύουμε ότι η νέα αθλητική χρονιά θα μας δώσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα που τόσο έχουμε ανάγκη για να ξεπερνούμε τα προβλήματα της τρέχουσας καθημερινότητας.
Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Μανουηλίδη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και τη στήριξη σε όλες τις εκδηλώσεις του Αθηνόδωρου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου. (Φωτογραφίες: Βασίλης Μανουηλίδης)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr